Hlavní obsah

Do módy se vrací nepřirozeně útlý vosí pas

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Inspirativní romantický look nebo naopak špatný příklad pro dospívající dívky? Zpěvačka Rihanna a herečka Keira Knightleyová se na módní přehlídce ukázaly v téměř totožných šatech. Oba modely odhalovaly jejich útlý pas stažený korzetem.

Foto: Profimedia.cz

Rihanna

Článek

Herečka Keira Knightleyová byla vždy drobná a velmi štíhlá. Ženskými křivkami nikdy nevynikala a nejednou byla terčem posměchu kvůli svým ňadrům, která jí ve filmech museli šikovní grafici zvětšovat a upravovat. V rozhovoru pro časopis Allure se ale svěřila, že nemá problém prsa odhalovat. „Nevadí mi je ukazovat, protože jsou tak malá, že vlastně ani nikoho nezajímají,” vyjádřila se herečka.

Na propagačních plakátech k filmu Král Artuš jí tvůrci zvětšili ňadra dokonce jedenkrát tolik, než je její přirozená velikost. To vyvolalo velkou vlnu kritiky, a i sama herečka si stěžovala, že s fotkou bez jejího vědomí vůbec manipulovali. Vyjádřila se, že kvůli tomu vypadala její ňadra na plakátech povisle.

Naposledy si ovšem nevzala výstřih, naopak ukázala svůj velmi útlý pas. A to i přesto, že je častokrát obviňována z anorexie. „Mám hodně zkušeností s anorexií,” řekla express.co.uk. „Trpěla jí moje babička i prababička, i spousta dívek ze školy, takže si nemyslím, že by se tato nemoc měla brát na lehkou váhu.”

Foto: Profimedia.cz

Keira Knightleyová

Sama celebrita ale problémy s příjmem potravy popírá a říká, že je její extrémní štíhlost zapříčiněná geny, aktivním životním stylem a rychlým metabolismem. Když se ale v březnu letošního roku objevila na módní přehlídce, jen málokdo si nevšiml jejího extrémně útlého pasu. V porovnání s exotickou Rihannou vypadala doopravdy velmi pohuble. O optickém klamu nemůže být tedy vůbec řeč.

Foto: Profimedia.cz

Keira Knightleyová

Rihanna si vzala k šatům rozpustilé tenisky, na rozdíl od Keiry, která dala přednost lodičkám. Přesně takové, jaké do své kolekce dosadil i Karl Lagerfeld. A byly to právě jeho modely, které obě umělkyně oblékly.

Šaty pocházejí z kolekce na letošní jaro a léto. Rihanna vypadala v jemném pastelově fialkovém kostýmu skvěle. Je ale nositelný i v běžném životě? Nebo si ho mohou dovolit jen velmi útlé ženy? Rozhodně ale vynikne nejlépe na společenské události, než při denním nošení.

Foto: Profimedia.cz

Rihanna

Foto: Profimedia.cz

Rihanna

Oba modely kopírují siluetu a zvýrazňují útlý pas. Aby byl kontrast efektní, mají kostýmky schválně zaoblená ramena, vzadu stahovací korzetové vázání. Rihanna do pasu ještě připoutala ledvinku, jíž korunovala sportovní, do retra laděný celek.

Keira byla elegantnější, s ikonickou kabelkou a metalickými jehlami na podpatku. Dva stejné modely, trocha fantazie a absolutně odlišný a individuální styl. I takové jsou totiž novodobé módní trendy.

Foto: Profimedia.cz

Modelky předvedly útlý pas

Foto: Profimedia.cz

Modelky předvedly útlý pas

Foto: Profimedia.cz

Modelky předvedly útlý pas

Foto: Profimedia.cz

Modelky předvedly útlý pas

Reklama

Související témata:

Související články

Výstřihy jsou out, zkuste odhalit záda

Výstřihy až k pupíku, průhledná trika ze síťoviny, ze kterých se provokativně derou bradavky, nebo chození zcela „na ostro”? Zapomeňte na to. Momentálně se to...

Vsaďte na pohodlí a vyměňte šaty za kalhoty

Módní a společenské akce ovládly kalhoty. Spousta dam odmítla vystavovat svá těla v upnutých, postavu kopírujících sexy šatech, ve kterých je občas náročné...

Výběr článků

Načítám