Hlavní obsah

Celebrity, kterým byste skutečný věk nejspíš nehádali

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stárnutí patří k základním tělesným procesům, které zatím neumí věda nijak přirozeně zastavit, ani výrazně ovlivnit. Přesto najdeme v populaci nemalý počet lidí, kteří vypadají, jako by tajemný lék na věčné mládí již měli k dispozici.

Foto: Reuters

Herečka Jennifer Anistonová

Článek

Hned zpočátku je třeba osvětlit, že stárnutí je vlastně možné určitým způsobem ovlivnit, ale bude vás to stát nemalé peníze a nespočet chirurgických zákroků. I tak ale nikdo s jistotou nezaručí, že budete vypadat dobře.

Jak je ale možné, že i bez umělých zásahů někteří lidé vypadají už ve třiceti jako pětačtyřicátníci, zatímco jiným táhne na padesátku, a vy byste jim tolik nehádali ani zdaleka?

Částečně je to určitě otázka životního stylu a přístupu k životu, konkrétní způsob, jak toho ale lidé dosahují, zatím nikdo přesně nepopsal. Server womenshealthmag.com sestavil přehled některých slavných osobností, které na svůj věk rozhodně nevypadají. Mladistvý vzhled se jich jednoduše drží zuby nehty.

Jennifer Anistonová (45 let)

Herečka Jennifer Anistonová na svůj věk opravdu nevypadá. Čtyřicet pět let, které oslavila minulý měsíc, by jí snad opravdu nikdo nehádal. Proslavila se v seriálu Přátelé, díky kterému se z ní téměř přes noc stal sex symbol.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Anistonová

Pro mnohé ženy a dívky se stala velkou inspirací, řada z nich stále sleduje její trendy, co se například účesů týče.

Julianne Mooreová (53 let)

U americké herečky Julianne Mooreové, která se nejvíce proslavila rolí ve filmu Hannibal, by jen málokdo tipoval, že její věk již před několika lety překročil magickou padesátku.

Foto: Profimedia.cz

Julianne Mooreová

Gwen Stefaniová (44 let) 

Není jen krásná, ale také úspěšná. A to jak na poli uměleckém, tak i v soukromí. Řeč je o čtyřiačtyřicetileté zpěvačce Gwen Stefaniové, která je v módním průmyslu považována za propagátorku nových módních směrů.

Foto: Profimedia.cz

Gwen Stefaniová

S neméně slavným manželem Gavinem Rossdalem přivítali v únoru do rodiny již třetího syna, kterého pojmenovali Apollo.

Jim Parsons (40 let) 

Milovníkům kultovního seriálu Teorie velkého třesku netřeba dlouze představovat jednu z hlavních postav - potrhlého doktora Sheldona Coopera. Jeho představitel, americký herec Jim Parsons, se v roce 2012 veřejně přihlásil k tomu, že je gay. I on však vypadá, jako by znal recept na věčné mládí.

Foto: Profimedia.cz

Jim Parsons

Sandra Bullocková (49 let)

Její první významnější role byla po boku slavného Sylvestera Stallona ve snímku Demolition Man z roku 1993. Od té doby její hvězda jen stoupá, a tato herečka všem dokazuje, že si místo mezi slavnými jistě zaslouží. Řekli byste, že jí padesátka klepe na dveře?

Foto: Profimedia.cz

Sandra Bullocková

Pharrell Williams (40 let) 

Rapper a především producent Pharrell Williams se svými činy nesmazatelně zapsal do hudebního šoubyznysu. Kamkoli přijde, nosí s sebou dobrou náladu. Jaký věk byste mu hádali?

Foto: Profimedia.cz

Pharrell Williams

Reklama

Související články

Celebrity, které neumějí stárnout

Vrásky k přibývajícím rokům patří, to si musí časem připustit každý. Stárnutí je neúprosné a nevybírá si, ale někteří lidé ho vnímají velmi tragicky. Především...

Zlozvyky, kvůli kterým předčasně stárneme

Proces přirozeného stárnutí patří do lidského života a zatím nikdo nepřišel na to, jak ho zastavit. I když už moderní doba pokročila, a existují způsoby, jak...

Výběr článků

Načítám