Hlavní obsah

Nejkrásnější šaty z Plesu v Opeře

Novinky, ema

Jedna z nejočekávanějších společenských událostí každého roku se odehrála 8. února v budově Státní opery v Praze. A že se bylo doopravdy na co koukat – události se totiž zúčastnila celá řada slavných tváří. A každá z nich si dala pečlivě záležet na výběru róby, aby dostála žádanému společenskému dress codu.

Foto: Profimedia.cz

Mezi nejkrásnější dámy večera patřila moderátorka Lenka Vacvalová a modelka Andrea Verešová.

Článek

Tento rok osvěžil Ples v Opeře svou účastí britský operní pěvec Paul Potts. Ten zazářil v první sérii pěvecké soutěže Britain’s Got Talent a o jeho příběhu a cestě k profesionálnímu zpěvu byl dokonce natočen i film. A byl to právě tento slavný zahraniční host, kdo slavnostně zahájil honosnou společenskou akci, a to mocným úderem do gongu.

Potts mimo jiné také zazpíval tři árie z Dvořákovy Rusalky, údajně prý jen těžko rozpoznatelnou češtinou. Nicméně ani to nezkazilo tuto velkou společenskou akci, na které se slavné tváře nejen mohly napít a najíst, co hrdlo ráčí. Velmi žádoucí byl také tanec.

Pro Ples v Opeře je striktně předepsaná velká večerní róba. Tím se samozřejmě rozumí dlouhé šaty, nejlépe ovšem s ramínky. Pokud dáma vyrazí s holými pažemi, pak je vhodné navléci dlouhé rukavičky, jako to například udělala krátkovlasá Česká Miss Gabriela Kratochvílová.

Foto: Profimedia.cz

Česká Miss Gabriela Kratochvílová vyrazila v šatech alá padesátá léta. Stylové bílé rukavičky a kabelka, černé linky a červená rtěnka z ní udělaly stylovou mladou dámu. Vhodná byla i volba doplňků.

Foto: Profimedia.cz

Renata Langmannová vsadila na kombinaci černé s bronzovou. A vyplatilo se. Mezi záplavou černých rób její model hezky vynikl.

Foto: Profimedia.cz

Andrea Verešová je každoroční ozdobou této společenské události. Ani letos nebylo výjimkou, že krásná modelka vyrazila všem dech. S černými šaty doplněnými velmi atraktivní krajkou a hlubokým výstřihem, patřila mezi nejkrásnější ženy večera.

Foto: Profimedia.cz

Moderátorka Zorka Hejdová. jejímu téměř érerickému vzhledu tyto romantické šaty skvěle padnou. Pudrová látka dozdobená květinami byla exkluzivní.

Foto: Profimedia.cz

Za každých okolností stylové Simoně Krainové se nedalo nic vytknout. Šaty i účes originální. Příště by ale možná bylo lepší zvolit honosnější róbu.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Pavlína Němcová provokovala originálním řešením šatů

Foto: Profimedia.cz

Lenka Václavová v úchvatné červené róbě

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám