Hlavní obsah

Hudební ceny Grammy 2014 ovládly barevné vlasy, třpytivé šperky i nevkus

Novinky, Eva Dvořáková

Monstrózní společenské akce, na kterých se vyskytuje spousta slavných tváří, mají ledacos společné. Davy fanoušků, houfy pokřikujících fotografů lačnících po té nejlepší momentce dokonalého úsměvu milované celebrity. Jenomže Grammy 2014 není zdaleka jen hudební záležitostí. Podívejte se, co se nosilo na červeném koberci.

Foto: Danny Moloshok, Reuters

Madonna dorazila se zvláštním doplňkem: zlatem lemovanými zuby.

Článek

Uznávaná popová královna Madonna bohužel šlápla vedle. Zpěvačka jde z extrému do extrému a je zřejmé, že se jen velmi těžko smiřuje se svými přibývajícími léty. Aby se vyrovnala mladším kolegyním, alespoň co se kreativity týče, nechala si zuby potáhnout zlatem. To určitě nebyla nejlevnější záležitost, ovšem nevyplatilo se to. Jedna z nejúspěšnějších zpěvaček všech dob spíše vypadá, že si špatně vyčistila chrup.

V hlavní roli barevné vlasy

Přirozenost je fuč. Na Grammy chodily zpěvačky různého věku i žánru s barevnými vlasy. Nechyběla červená, ale ani fialová a platinově, až nepřirozeně, blond s výraznějšími odrosty.

Na obhajobu slavných dam se sluší říci, že všechny účesy i barvy byly vyvedeny do dokonalosti. Barevnou kštici si nemůže dovolit každý, ale hudební matadorce Cyndi Lauperové vyloženě sluší. Ani slavnou dcerku Kelly Osbournovou si bez fialkové hlavy téměř už ani nejde představit. Hudební idol Rita Ora si hrála s kontrasty. Taktéž na výbornou.

Jediný, kdo nesklidil úspěch, byla u nás méně známá zpěvačka Bonnie McKeeová. Postupný barevný přeliv vypadá zajímavě, ale umělkyni zbytečně přidává léta navíc.

Foto: Profimedia.cz

Šedesátiletá úspěšná americká zpěvačka Cyndi Lauper si odnesla cenu za nejlepší muzikálové album. A vypadala skvěle. Ostře červené vlasy k její stylu sedí.

Foto: Jordan Strauss , ČTK/AP

Jemně fialové vlasy nosí dcera bouřliváka Ozzyho Osbournea, Kelly. Vlasy jí ladily s náramenníky na róbě, a jemně švěstková rtěnka byla také dobrou volbou.

Foto: Danny Moloshok, Reuters

Zpěvačka Rita Ora nosí platinově blond vlasy a husté tmavé obočí. Na slavnostní událost zvolila jemně zvlněné vlny a rozhodně nešlápla vedle.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka s ohnivě rudou hřívou, Bonnie McKeeová, rozhodně zaujmula. Co na to ale říkají její peroxidem a barvením zničené vlasy, těžko říci. Na třicet let ale bohužel vůbec nevypadá.

Překvapila známá rebelka i originální šperky

Miley Cyrusová výjimečně nezvolila rošťácké drdoly, ani rozčepýřené vlasy a na udílení hudebních cen dorazila, alespoň co se týče vlasů, relativně upravená. Mladá dáma zvolila i něžný make-up, který jejímu věku velmi slušel.

Katy Perry barevnou hřívu naopak opustila a přešla na to, co jí sluší nejvíce, tedy tmavé vlasy. Ty, zřejmě s pomocí příčesků, vyčesala do vysokého a bohatého drdolu. Na slavnostní příležitost naprosto vyhovující a praktický účes.

Country zpěvačka Kacey Musgravesová je u nás téměř neznámá. Sympatie fanoušků si ale určitě získala i díky své panenkovské, přesto ale slušivé image.

Foto: Profimedia.cz

Cyrusová měla minimum makeupu a netradičně jemně sčesané vlasy.

Foto: Profimedia.cz

Miley Cyrusová místo psaníčka zvolila průhlednou kabelku Chanel. Zpěvačka v huňatém kožichu do kabelky vměstnala mobilní telefon s dětinským obalem a lesk na rty.

Foto: Danny Moloshok, Reuters

Katy Perry učesala vysoko posazený bohatý drdol.

Foto: Lucy Nicholson, Reuters

Country zpěvačka Kacey Musgravesová uchvátila dlouhými krásnými vlasy s nádechem ombré stylu (zesvětlené konečky).

Foto: Profimedia.cz

Zlatý náramek zpěvačky Kayi Jonesové s podlouhlými listy a visacími řetízky v kombinaci s černými nehty a šaty pěkně vynikl.

Foto: Profimedia.cz

Šperky s nápadem jsou trendy. Na červeném koberci měly zelenou.

Foto: Profimedia.cz

Katy Perry sladila s prsteny i lak na nehty.

Když se šlápne vedle

Největším (a nejméně příjemným)  překvapením, tedy co se alespoň vzhledu týče, byla snědá kráska Beyoncé. Diva je proslavená svou dlouhou kudrnatou hřívou, přesto ale k dokonalým, poloprůsvitným šatům vlasy zkrátila a ostříhala na mikádo. Spousta fanoušků se ale domnívá, že Beyoncé nejvíce sluší vlasy alespoň po lopatky.

Novozélandská zpěvačka Lorde se se svými singly Royals a Team dostala na nejvyšší příčky hudebních hitparád. Její zjevení na Grammy ale šokovalo. Mladá zpěvačka byla bledá jako stěna, rty namalovala pro svou image typickou tmavě švestkovou rtěnkou a celá se zahalila do černých elastických šatů. Postrádala jiskru a šarm. Přitom obojí by mělo být u sedmnáctileté dívky naprosto samozřejmé.

Rita Ora byla sice za svůj účes pochválena, co ovšem nezvládla, byly doplňky. Infantilně barevné nehty a přehršel prstenů se na akci honosného typu, jako bylo předávání hudebních cen, vůbec nehodily. Madonna pro změnu vsadila na zlaté zuby a stříbrné doplňky. Bohužel to nevyšlo a spíše to vypadalo, jako by se zpěvačka snažila zakrýt stárnoucí ruce.

Foto: Lucy Nicholson, Reuters

Naopak zpěvačka Beyoncé šlápla vedle. Zplihlé mikádo, které vypadalo jako několik dní nemyté, nezachránila ani úchvatná róba.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Lorde vyhrála Grammy za nejlepší sólo POP vystoupení. Se vším ostatním ale šlápla vedle. Barva rtěnky byla moc tmavá a vlasy by také snesly odbornou ruku kadeřníka. Řekli byste, že je zpěvačce teprve sladkých sedmnáct let?

Foto: Profimedia.cz

Rita Ora si potrpí na třpytivé šaty i doplňky. na každém prstu se jí třpytil zlatý prsten a nehty měla každý jinak barevný. Zde platí, že čeho je moc, toho je příliš.

Foto: Profimedia.cz

Madonna doplnila zlaté zuby několika doplňky. Například i třpytivým návlekem a masivním prstenem s nápisem ME (já).

Reklama

Výběr článků

Načítám