Hlavní obsah

Přirozená krása? Vůbec ne. Umělkyně odhalila kouzlo dokonalých zpěvaček

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tajemství dokonalých panenkovských obličejů, kterými nás pravidelně balamutí on-line svět, je odhaleno. Maďarská zpěvačka, která si říká Boggie, vložila na internet videoklip s názvem Noveau Parfum. A v něm ukazuje, jaké zázraky dokáže udělat moderní technika.

Mladá zpěvačka uvedla kontroverzní videoklipVideo: Boggie

 
Článek

Video začíná poměrně nevinně. Příjemná hudba i hlas zpěvačky, najednou se však objeví kurzor myši a video začíná simulovat procesy, které se běžně dělají na počítačích.

Po obličeji mladé brunetky se prohání kulatá „guma”, která „zmizíkuje” nedokonalosti pleti, akné, ramínka od podprsenky a urovnává i neupravené obočí. Pak se jí ještě prodlouží krk a čeká se, až zpěvačka začne zpívat.

Teprve pak je totiž ten pravý čas pro speciální funkce, které jí „rozsvítí” obličej. Aby bylo dílo dokonalé, zkopíruje se pravé oko. Transformace v digitální dokonalost pokračuje dál přes změnu barvy očí, vlasů, barvu pleti i líčení.

Na konci videa je k vidění ultra krásná dívka s modrýma očima. Poznali byste v ní šedou myšku, kterou byla na začátku?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám