Hlavní obsah

Čtyři důvody proč nosit rolák

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tělo v pohodlí a v teple je v zimě nejdůležitější. Tento komfort vám může poskytnout kvalitní pletený rolák. Pravděpodobně už ho máte ve skříni, ale pokud ne, vyrazte si ho pořídit do výprodejů. Nosit se totiž dá hned na několik způsobů.

Foto: Profimedia.cz

Nebojte se ze skříně vytáhnout starší pletený rolák.

Článek

Rolák není rozhodně jen svršek, který by se dal nosit pouze a jen k džínům. I když jako samostatná jednotka může působit poněkud fádně a nudně, opak je pravdou. Obléci si ho můžete k sukni, šatům, džínům, kalhotám – zkrátka hodí se ke všemu. Klíčem k úspěchu je ale cit a smysl pro detail. Inspirujte se proto následujícími outfity.

Bílou barvu oživí brož a kovbojské prvky

Foto: Archiv firem

Bílý pletený rolák 1299 Kč, Lindex. Světlé džíny s proužky, Levi´s, info o ceně v obchodě. Zlato růžová brož s krystaly Swarovski, 420 Kč Deers. Hnědé kožené kotníčkové boty s přezkami, 3799 Kč Esprit. Malá kabelka se zlatou aplikací,

Proč by se k bílému kabátu nedaly nosit světlé kalhoty? Určitě to jde. Zkuste například variantu s užšími džínsy, které doplníte o zajímavé hnědé kožené (nebo i vyšší) boty v kovbojském stylu na nízkém podpatku. S oživením roláku vám pomůže malá jelení brož se třpytivými Swarovski krystaly. Zlatou také zachovejte u malé kabelky s třásněmi, do níž schováte vše potřebné.

Neonová elegance

Foto: Archiv firem

Bílý pletený rolák 1299 Kč, Lindex. Modro bílá sukně, Topshop.com. Černé semišové lodičky, 899 Kč H&M. Neonové žlutý lak, 39 Kč Dermacol. Designová kabelka s modrými odlesky Viviene Westwood, info o ceně v obchodě.

Že rolák rozhodně není jen nudným svetrem, ukazuje tento outfit. Modrobílá sukně se středně velkou kostkou může sama o sobě působit nemoderně. Když k ní ale obujete lodičky na podpatku, na ruku si zavěsíte kabelku z dílny punkové návrhářky Viviene Westwoodové a nehty nalakujete zářivě žlutou neonovou barvou, je to sázka na jistotu. Kombinace modré a žluté bude tvořit krásný stylový kontrast.

V hlavní roli barevná kabelka

Foto: Archiv firem

Bílý pletený rolák 1299 Kč Lindex. Světlemodré džíny 899 Kč H&M. Kožená bunda Mago, info o ceně v obchodě. Červená kabelka 549 Kč Parfois. Černé boty na klínku 1098 C&A.

Tato varianta je naprosto dokonalá pro denní nošení. Vytáhněte proto ze skříně džíny klidně staršího data, vyšisované, volného střihu. Teplý rolák ještě zahalte do kožené bundy s velkým límcem, na nohy nazujte boty na klínku. Skvělým doplňkem je v tomto případě barevná kabelka. Můžete zkusit červenou, oranžovou, zelenou, žlutou – zkrátka takovou barvu, kterou máte nejraději. Vypadá to skvěle.

Společenská šelma

Foto: Archiv firem

Bílý pletený rolák 1299 Kč Lindex. Leopardí áčková sukně, 999 Kč Lindex. Lodičky Salamander, kabelka Louis Vuitton, info o ceně v obchodě. Růžová rtěnka MAC Huggable, 550 Kč.

Áčková pasová sukně, trend 50. let, se opět vrací na scénu. Pokud se chystáte do společnosti, zkuste třeba tu se zvířecím potiskem. Lodičky na jehlovém podpatku jsou samozřejmostí. Vtipně vypadá spojení béžové s černou špičkou. Rty orámujte růžovou rtěnkou, v tomto případě bude působit jemněji než klasická rudá. Punc luxusu dodá kvalitní kožená kabela.

Čtěte také
Mladí čeští designéři dobývají Londýn
Své výrobky představí mladí designéři z České republiky na londýnské přehlídce International Fashion Showcase, která probíhá současně s London Fashion Week. Projekt Voyage Through Central Europe chce veřejnosti přiblížit mladé tvůrce ze „zemí za bývalou Železnou oponou“.Více se dočtete ve čtvrteční příloze deníku Právo.

Reklama

Související témata:

Související články

Co si zabalit s sebou na hory

Za sněhem budeme muset letos vyrazit na hory. Jiné klimatické podmínky, sněhová nadílka a daleko větší zima si ale žádají teplé oblečení a speciální kosmetiku...

Móda pro chladné a nevlídné dny

Výkyvy teplot jsou tady. S nimi se také musí postupně smiřovat naše tělo, které v důsledku sychravého počasí trápí virózy a chřipky. Základem šatníku by se tak...

Výběr článků

Načítám