Hlavní obsah

Nejžádanější muži uplynulého roku

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnohé magazíny či internetové servery každoročně sestavují žebříčky nejoblíbenějších, nejžádanějších či nejvíc sexy mužů i žen pro určité období. Podobně tomu bylo i koncem minulého roku. Podívejte se s námi na přehled nejúspěšnějších sexy mužů pro rok 2013.

Foto: Profimedia.cz

Chris Hemsworth - "nejžádanější" sexy muž pro rok 2013

Článek

Každodenně se dostáváme do kontaktu s věcmi či technologiemi, které nám přijdou už samozřejmé. Díky tištěným magazínům, televizi, filmům či internetu máme v současné době přístup k mnoha informacím, o kterých se nám dříve ani nezdálo.

A i díky těmto vymoženostem můžeme kdekoli na světě obdivovat vypracované svaly a herecké umění pohledných mužů či ladné sexy křivky půvabných slavných dam.

Čím více se pak ona známá osobnost objevuje na stránkách časopisů či na internetu, o to více je pravděpodobné, že onen muž či žena budou dříve či později tajným idolem mnohých obyčejných lidí. Muži alespoň na chvilku tajně touží setkat se (či něco více) s nějakou slavnou modelkou, ženy před obrazovkou tajně vzdychají při pohledech na svalnatého hrdinu, který zachraňuje svět.

Stejně jako v uplynulých letech (a zřejmě i letech budoucích) koncem roku vyšel jeden z mnoha žebříčků oblíbených mužů, kteří se do povědomí žen v tomto daném roce zapsali nejvíce. Kdo se podle serveru Cleo dostal do nejžádanější pětky (co se nejen popularity, ale i vzhledu týče)?

Chris Hemsworth 

První příčku podle australského serveru bez sebemenšího problému obsadil svalnatý představitel mocného Thora, boha hromu - Chris Hemsworth. Tento šarmantní Australan se objevil ve filmu už v roce 1988, výrazně se ale do povědomí dam dostal až právě rolí mocného Thora.

Foto: Profimedia.cz

Jeden z mála okamžiků, kdy ženy mohly obdivovat vypracované tělo filmového Thora. I to stačilo k tomu, aby se stal idolem mnohých z nich.

První film s tímto hrdinou se objevil na plátnech kin v roce 2011 (Thor), pokračování z roku 2013 (Thor: Temný svět) i dřívější film Avengers jen upevnily jeho pozici skvělého, a hlavně sexy muže v umělecké sféře.

Channing Tatum 

Hrál v akčních, romantických i tanečních filmech. V srdcích mnoha žen se natrvalo usídlil po natočení filmu Bez kalhot (2012), kde si zahrál roli striptéra. V podobných žebříčcích se umisťuje již několik let, a rozhodně nepotřebuje k tomu každý rok nový film.

Foto: Profimedia.cz

Channing Tatum zcela vpředu

Liam Hemsworth 

Třetí příčku v oblíbenosti za minulý rok obsadil Liam Hemsworth, mladší bratr herce Chrise Hemswortha. V minulém roce Liama mohly divačky vidět již v druhém filmu série Hunger Games (Catching Fire). První byl uveden do kin v roce 2012.

Foto: Profimedia.cz

Liam Hemsworth

Harry Styles

Teprve devatenáctiletý mladíček Harry Styles zaujal během minulého roku převážně stejně mladé slečny. Je členem skupiny One Direction.

Foto: Profimedia.cz

Harry Styles

Ryan Gosling 

Nejžádanější pětici mužů za uplynulý rok uzavírá známý herec Ryan Gosling. Tento charismatický Kanaďan se nesmazatelně zapsal do srdcí mnohých žen a dívek rolí v romanci Zápisník jedné lásky z roku 2004.

I díky této roli se dostal nejen do povědomí diváků, ale také režisérů. Dalším významným počinem byl film Half Nelson, za svůj výkon v tomto snímku si vysloužil nominaci na Oscara v kategorii Nejlepší herec v hlavní roli.

Foto: Profimedia.cz

Ryan Gosling jako Noah v Zápisníku jedné lásky

Reklama

Související témata:

Související články

Jak si muži představují dokonalou ženu

Každý člověk má nějaké základní požadavky na svého budoucího životního partnera. Nejčastěji to bývá spolehlivost, věrnost, společné zájmy. Někdo je náročnější...

Co muži nikdy nechtějí slyšet od ženy

Říká se, že důvěra a upřímnost jsou hlavními stavebními kameny všech vztahů. Jenže ruku na srdce. Jsou určité věci, spíše slova, které dokážou každého muže...

Typy mužů, kterým se ženy zdaleka vyhýbají

Existují určití lidé, kteří nám jsou automaticky nesympatičtí, aniž bychom měli konkrétní důvod nebo je blíže znali. Podobné chování lze vysledovat i u žen,...

Výběr článků

Načítám