Hlavní obsah

Nejkrásnější šaty této zimy v trendy barvách

Novinky, ema

Na konec roku 2013 a začátek nového s číslem 2014 se těší hlavně módní návrháři. Ti nezaháleli a sestavili seznam těch nejvíce trendy barev pro zimu 2013/2014.

Foto: Profimedia.cz

Letošní podzim i zima se nesou ve znamení veselých barev, které připomínají pestrobarevné léto.

Článek

Letošní podzim a zima byly poselstvím veselých barev. Na ulici většinou vídáme zemité a tmavé barvy, ale v módním průmyslu mají jasno. Letos se trendy točily okolo svítivých barev a spíše než v běžném životě byly vidět na úchvatných róbách na červených kobercích. A většinou to byly doopravdy skvostné kousky. Pojďte si připomenout alespoň některé z nich, které by možná záviděla i sama pohádková Popelka.

Tmavě fialová & červená

Tmavě fialová barva vděčí za svůj původ acai bobulím tmavě fialové barvy, které svým vzhledem velmi připomínají o něco známější borůvky. Tato barva má velkou výhodu, protože se velice snadno kombinuje s ostatními barvami. Je vhodná pro sebevědomé ženy, které se snadno a s oblibou pohybují v oblasti módy a stylu.

Foto: Profimedia.cz

Tmavě fialová, tedy barva acai, je v poslední době velmi vyhledávaným odstínem.

Dramatická, odvážná, ale i elegantní. Taková je pro změnu červená barva, která se velmi často vyskytuje především v tmavších odstínech. Jejím velkým plusem je, že sluší jak blondýnkám, tak i brunetkám nebo ženám s exotickým původem. Éterickým kráskám s bledou pletí podtrhne jedinečnost osobnosti, snědým typům naopak přidá na kráse.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Odstíny oranžové

Většinou pak lososově oranžová byla častokrát viděna na červených kobercích. Její oblíbenost se dá vysvětlit velmi snadno. Je tmavší než bílá barva, ale zároveň světlejší alternativou rudě červené nebo svítivě oranžové. Nejčastěji ji oblékají světlovlasé ženy, ale stejně jako červená, může v dokonalém sladění slušet vlastně komukoli, a to bez ohledu na věk.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Kanárkově žlutá

Jednou z posledních svítivých trendy vlaštovek je poněkud netradiční barva - žlutá. Většinou je zima ve znamení světlých a tlumených tónů, ovšem tento rok je vše jinak. Vzhledem k obrovské vlně oblíbenosti můžete v běžném životě zkusit třeba jen výrazně žluté doplňky, jako jsou klobouky, šály nebo kabelky. Pokud je vám tento trend hodně blízký, nebojte se do žluté zahalit od hlavy až k patě, doporučuje server fashionrobe.com.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Nesmrtelně růžová

Tuto barvu musíte buď milovat, nebo nenávidět. Pokud zrovna nefandíte Barbie růžové barvě, zkuste zaujmout pomocí fuchsiově růžové. Ta se skvěle kombinuje s další trendy barvou, tedy s výše zmíněnou tmavě fialovou, acai barvou. Dohromady tvoří velice stylový a trendy celek. Fuchsii si oblíbili slavní módní návrháři, jako jsou například Gucci, Balmain i Stella McCartney.

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám