Hlavní obsah

Sexy prádlo podle autorky bestselleru Padesát odstínů šedi

Novinky, Dana Sokolová

Asi není žena, která by o trilogii autorky píšící pod pseudonymem E. L. James neslyšela. Jen první díl si ve světě koupilo více než 90 miliónů lidí. Je skutečně překvapivé, kolik žen se v románě plném erotiky našlo. I proto se rozhodla švédská módní značka KappAhl oslovit autorku románů a vytvořit společně s ní řadu spodního a nočního prádla inspirovanou právě jejím dílem.

Foto: Profimedia.cz

Výhodou tohoto prádla je i to, že je určeno pro všechny typy postav.

Článek

Základem kolekce je černý satén a elegantní šedá krajka, které doplňuje výrazně červená. Každý detail jednotlivých kusů prádla je pak plný odkazů na hlavní postavy - Christiana Greye a Anastasii. Aby autoři kolekce byli opravdu důslední, doplnili modely i o velmi svůdné a tajemné masky.

Výhodou tohoto prádla je i to, že je určeno pro všechny typy postav a svou velikost si vyberou i dámy při těle nebo ženy s větší velikostí podprsenky.

Foto: Profimedia.cz

„Na vývoji prádla jsem se skutečně významně podílela, ve všech fázích výroby jsou vidět mé myšlenky a doporučení,” upozorňuje pro Daily Mail E. L. James a dodává: „Práce na té kolekci byla ohromně vzrušující a zajímavá, a to od procesu návrhů po vlastní výrobu.”

Za ideální rozměry, ve kterých prádlo prý vyjadřuje skutečnou ženskost, jsou považovány velikosti 12 až 14, což odpovídá našim 40 - 42.

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám