Hlavní obsah

Jak padají modelky

Novinky, zun

Modelka. Na přehlídkách vždy perfektně oblečená, učesaná, nalíčená. Na sobě dokonalé oblečení od módních návrhářů. Ladně pluje po přehlídkovém mole a rozdává úsměvy, vysílá smyslné pohledy. Najednou konec. Všechno je pryč. Modelka leží jak dlouhá tak široká na zemi. A už je to jen normální žena, která se snaží zachovat dekórum.

Foto: Profimedia.cz

Jak padají modelky? Stejně jako všichni ostatní.

Článek

I modelka je totiž jenom člověk. A jako takové se ani jí nevyhýbají běžné trapasy všedního dne. Nakonec, známe to asi všechny. Máme pocit, že nám to sluší, neseme se, tváříme se nonšalantně a v mžiku se nám může stát, že ležíme na zemi, protože jsme zakoply, nebo se nám vklínil podpatek mezi dlažební kostky. Jak po prvotním šoku, či překvapení nejlépe ustát takovou situaci? Dělat jakoby se nic nestalo. Vždyť, co je na tom, spadnout přece může úplně každý. Není nad to, zvednout se, oprášit, nahodit úsměv a mávnout rukou.

Foto: Profimedia.cz

U dokonalých modelek je to dokonce i sympatické, když se s úsměvem dokážou vypořádat s podobnou nepříjemností. A obecenstvo jim rádo pomůže a ještě jim povzbudivě zatleská.

Foto: Profimedia.cz

Ono udržet se na leckdy abnormálně vysokých podpatcích a vyleštěné klouzavé podlaze je umění.

Foto: Profimedia.cz

Je umění elegantně ustát pád a pokračovat s hrdě vztyčenou hlavou.

Foto: Profimedia.cz

Zažila to i Carrie Bradshawová, jedna z hlavních hrdinek populárního seriálu Sex ve městě. V jednom díle se Carrie stane modelkou na charitativní módní přehlídce. Počáteční nadšení, že bude předvádět nádherné šaty od světoznámého návrhářského dua Dolce & Gabbana, vystřídá panika, když zjistí, že má mít na sobě třpytivé miniaturní kalhotky s kabátem ve tvaru fraku. Přesto Carrie vyjde na přehlídkové molo, kde po pár krocích padne k zemi. Chvíli se zdá, že rudá studem zůstane ležet, ale to by nebyla Carrie. Zvedne se a za velkého potlesku jde dál. Dokonce si ještě tleskne s modelkou Heidi Klumovou, která ji střídá.

BEZ KOMENTÁŘE: Sex ve městě - pád na přehlídkovém mole

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám