Hlavní obsah

Bodygolding aneb Zdobení pokožky skutečným zlatem

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužíte po jedinečném šperku, který nikdo nemá a který dokáže zobrazit výjimečnost okamžiku? Pak vyzkoušejte bodygolding - novou technologii zdobení pokožky ryzím 24 karátovým zlatem, platinou či palladiem, kterou vyvinul český akademický sochař a restaurátor Vít Mudruňka.

Foto: Bodygolding Art Studio

Šperk, který dokáže zobrazit výjimečnost okamžiku.

Článek

Jde o dekorativní, dočasnou aplikaci z tepaného plátkového zlata. Umožňuje vytvořit přímo na těle jedinečný šperk podle přání. Aplikace je charakteristická nezaměnitelným leskem drahého kovu, kopíruje jemnou strukturu pleti, je nestíratelná a téměř nenahmatatelná. Na těle vydrží 1-3 dny.

Nejvhodnější partie pro umístění bodygoldingu jsou viditelné, obnažené plochy na těle jako jsou lícní kosti, dekolt, ramena, záda, stehna, lýtka apod. Naopak nevhodné je provádět aplikaci ve vlasech, v blízkosti očí a sliznic, v místech aktivního vyústění potních kanálků nebo na podrážděnou, poraněnou či jinak nemocnou pokožku.

Motiv se dá kdykoli odstranit pomocí běžných kosmetických odličovadel pro voděodolný make-up nebo peelingem. Materiály jsou zdravotně nezávadné, dermatologicky testované a schválené Státním zdravotním ústavem.

Cena šperku je individuální dle rozsahu a pracnosti motivu. Zhotovení standardního zlatého šperku pomocí šablon nebo předloh je od 300 Kč. Tvorba originálních uměleckých šperků je od 500 Kč.

Foto: Bodygolding Art Studio

Jak dosáhnout toho, aby šperk na pokožce dlouho vydržel

Se šperkem je možná krátkodobá sprcha nebo koupel ve sladké i slané vodě. Na závadu není ani lehký sport. Aby zlatý šperk vydržel co nejdéle, nic se nesmí přehánět. To platí i pro dlouhodobý pobyt ve vodě nebo intenzivní pohyb, kdy dochází k výraznému pocení a natahování pokožky. Může tak dojít k předčasnému opotřebení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám