Hlavní obsah

Nejslavnější muži, kteří rádi ukazují své tělo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Čím vypracovanější tělo, tím větší možnosti. Heslo, které platí hlavně v showbyznysu. Není se tedy čemu divit, že dámy i páni dbají na své figury. Ty pak bez ostychu veřejně ukazují a ještě za to dostávají tučné finanční odměny. Mezi muži je jednoznačně nejoblíbenějším "vypracovaným" mužem fotbalista David Beckham.

Foto: Profimedia.cz

David Beckham

Článek

Slavné osobnosti ukazují nejen tváře, ale mnohdy i téměř celé tělo, a to většinou k propagaci nějaké slavné kosmetické nebo oděvní značky. David Beckham není výjimkou, svou vypracovanou postavu využil k propagaci spodního prádla, má také svou vlastní značku. Již dříve se stal spolu se svou ženou Victorií tváří jejich parfému.

Své tělo jsou ochotni ale vystavovat i "méně vypracovaní" jedinci, o čemž svědčí i druhé a třetí místo žebříčku. A lidem to evidentně nevadí, ba naopak.

David vyhrál v rozsáhlé britské anketě společnosti Wink Bingo. Na druhém místě skončil Robert Pattinson, jenž natočil erotické scény ve filmu Cosmopolis.

Foto: Profimedia.cz

Robert Pattinson ve filmu Cosmopolis

Překvapením žebříčku je moderátor Piers Morgan, jenž se ukázal nahý v reklamě na parfém řetězce rychlého občerstvení.

Foto: Profimedia.cz

Moderátor Piers Morgan

Nejoblíbenější nazí muži showbyznysu
1. David Beckham
2. Robert Pattinson
3. Piers Morgan
4. Michael Fassbender
5. Tom Daley
6. Mark Wahlberg
7. Jamie Foxx
8. Channing Tatum
9. Cristiano Ronaldo
10. Mark Wright

Reklama

Výběr článků

Načítám