Hlavní obsah

Victoria Beckhamová představila novou kolekci v anglickém stylu

Victoria Beckhamová představila na Týdnu módy v New Yorku svou novou kolekci podzim/zima 2013 inspirovanou její rodnou Británií a zejména Londýnem. Victoria se stala velmi úspěšnou a uznávanou módní návrhářkou, její modely si oblíbila řada významných osobností ze světa showbyznysu.

BEZ KOMENTÁŘE: Victoria Beckhamová představila na Týdnu módy v New Yorku novou kolekciVideo: Reuters/Beckham Ventures Limited

 
Článek

Samotná autorka kolekce popsala kolekci jako „spojení tradice a kvality odrážející se v moderním a sexy pojetí“, což bylo patrné již na prvních předvedených modelech, jak uvádí Reuters.com. Victoria Beckhamová sází zejména na jednoduchost, stylovost a přímost. Modely mají podtrhnout krásu ženské postavy.

Na módní přehlídce dominovala z barev zejména elegantní černá, šedá, světle hnědá a odstíny temně modré. Objevily se však i další výraznější barvy jako například jasně žlutá či fialová. Kombinace modré a černé se vyskytovala na topech, zatímco na kalhotách a sukních převažovala světle hnědá ve spojení s cínově šedou.

Foto: John Minchillo, ČTK/AP

Victoria Beckhamová představila na Týdnu módy v New Yorku svou novou kolekci podzim/zima 2013.

Inspirace Velkou Británií se odrazila především v použití materiálů jako je kostkovaný flanel, skotský kašmír, tvíd a plsť. V kolekci podzim/zima2013 se nejčastěji objevoval zejména rolák, podstatnou roli sehrály také stojáčky. Victoria vsadila na tvídové kabáty a sukně. Tvíd byl použit i na pouzdrových šatech s dlouhými či krátkými rukávy, krátkou sukní a véčkovým výstřihem.

Jednoduché modely byly doplněny jednoduchým stylingem. U modelek byl kladen důraz na podtržení jednoduché krásy, takže ani účesy, ani make-up nebyly příliš výrazné. Vlasy byly nejčastěji ledabyle stažené do culíku nebo rozpuštěné, líčení bylo velmi decentní.

Foto: Craig Ruttle, ČTK/AP

Victoria Beckhamová představila na Týdnu módy v New Yorku svou novou kolekci podzim/zima 2013.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám