Hlavní obsah

Hodinky jako ukazatel času a prestiže

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodinky jsou pro někoho praktickou pomůckou, pro druhého spíše reprezentantivním ukazatelem společenské prestiže. Ať již drahé či obyčejné, jedno mají společně - čas měří všem stejně.

Foto: Profimedia.cz

Hodinky Hermes

Článek

Pokud vás zajímá především vzhled a design, pak výběr ponechte především na svém vlastním vkusu. Očekáváte-li od hodinek více, pak se vyplácí sledovat nejrůznější technické specifikace a pak také značky jednotlivých hodinek.

Bohužel na našem trhu přímo kvete obchod s nejrůznějšími podvrhy hodinek světových značek, a tak se vyplácí kupovat hodinky v kamenných obchodech a nechat si hodinky doložit certifikátem kvality. Zejména na aukčních serverech se totiž objevují padělky značek.

Připravili jsme pro vás několik tipů na trendy hodinky.

Pánské hodinky

Foto: Tissot

Luxusní automatické hodinky Tissot s revolučním systémem Powermatic 80 a COSC cerfitifakcí - švýcarské automaty nyní vydrží běžet až 80 hodin - bez toho, abyste je nosili, či natahovali.

Foto: Rado

RADO D-STAR 200 - automatické hodinky s designem inspirovaným potápěním s funkčními potápěčskými prvky. Jsou vodotěsné až do tlaku 20 barů (200 metrů). Existuje deset modelů těchto hodinek a každý z nich má svou vlastní identitu. Cena: Od 36 200 Kč

Foto: Certina

Certina Gent Quartz - sportovní a přitom elegantní hodinky, které neponechají žádného muže v klidu.

Foto: Minutacz.cz

Tissot Tradition - swiss made, chronograph, quartz, EOL (ukazatel životnosti baterie), oděru vzdorné safírové sklíčko, ušlechtilá leštěná ocel, vodotěsnost 30 m, řemínek z jemné telecí kůže, povrchová úprava - růžové PVD

Foto: Timex

Timex Intelligent Quartz Chronograph Compass - chytré analogové hodinky, určené pro dobrodruhy. Přesný pohyb šesti ručiček, typických pro technologii Intelligent Quartz, zobrazuje na sofistikovaně zpracovaném ciferníku čas ve dvou časových pásmech.

Foto: Storm

Storm Alexi black - jsou vyrobeny z velmi jemně vyleštěné ušlechtilé oceli a jsou vodotěsné do 50 m. Mají na sobě 12 zářivých Swarovski krystalů.

Foto: Tissot

Tissot PRS 330 - sportovní a sofistikované hodinky jsou ideální časomírou pro ty z vás, kdo hledají něco zajímavého, čím vystoupí z davu. Jejich bohatství spočívá v detailním zpracování a neotřelém stylu.

Foto: Espirit

Pánské hodinky Esprit Axis Beige

Dámské hodinky

Foto: Storm

Storm hodinky Eliz se srdcem - vtipné, elegantní a zároveň funky hodinky vyrobené z ušlechtilé a zlacené oceli. Originálním detailem je očko nad ciferníkem ozdobené pohyblivým srdcem Storm se Swarovski krystalem a embosovaným logem Storm.

Foto: Prim

Dámské společenské hodinky PRIM - zdobené křišťály Swarovski. Kombinuje neokoukaný design, který se hodí k pracovnímu outfitu i plesovým šatům, s velmi dobrými funkčními vlastnostmi.

Foto: Prim

Dámské hodinky Prim Ceramic - jsou určeny především pro aktivní ženu s plným diářem a dokonalým vzhledem.

Foto: Swatch

Švýcarské hodinky Swatch Climber Flowery

Foto: Altman

Velmi elegantní hodinky Certina DS Podium Lady Chrono.

Foto: Espirit

Dámské hodinky Esprit Fundamental Night

Foto: meridamorava.cz

Hodinky Calvin Klein sartorially - mistrně jednoduchý styl s čistými tahy a liniemi sází na klasiku, která nikdy nezestárne. Hodinky jsou vyrobeny z leštěné ušlechtilé oceli, jejich vodotěsnost je 30 m a mají švýcarský strojek (quartz). Cena: 7030Kč

Reklama

Související témata:

Související články

Šperkům ženy podléhají již po staletí

Pro blyštivou krásu šperků by některé ženy udělaly cokoliv, což potvrzuje i historie. Mezi největší milovnice šperků a luxusu patřily mocné ženy světa jako...

Výběr článků

Načítám