Hlavní obsah

Nejatraktivnější muži světa

Novinky, Bohumila Kunertová

Lifestylové a módní časopisy se každoročně předhánějí v tom, kdo kromě lepšího obsahu nabídne i více anket či přehledů o tom, která z celebrit mezi muži a ženami je nejlépe oblékaná, nejvíce sexy atd. Nejinak je tomu i v podzimním období. Časopis People nabízí přehled nejvíce sexy "žijících" krasavců světa.

Foto: Profimedia.cz

Channing Tatum

Článek

Tentokrát se však časopis nezaměřil pouze na klasické dělení do Top desítky či dvacítky největších krasavců, současný přehled pojali stylově napříč Spojenými státy.

Celkově tak vyšla padesátka největších krasavců světa pro rok 2012 podle jednotlivých států. Z nich pak byl následně sestaven přehled 12 nej.

Channing Tatum

Charismatický svalovec, kterého si především dámy vybaví v poslední době jako jednoho z hlavních představitelů filmu Magic Mike (Bez kalhot). Podle vlastních slov přijal roli striptéra s nadšením, i když musel trénovat představení tři hodiny denně a holit si nohy.

Foto: Profimedia.cz

Channing Tatum

Jeho manželka proti roli nic nenamítala. "Vím, že jsem si vzala exstriptéra, takže role mi problém nedělala," uvedla s úsměvem.

Blake Shelton 

Country zpěvák Blake Shelton může rok 2012 označit bez nadsázky jako průlomový. Byl jedním z porotců soutěže The Voice, Akademií pro country music byl označen za nejlepšího vokalistu roku, obdržel tři ceny CMA Awards, a v neposlední řadě byl nominován do seznamu nejvíc sexy mužů světa.

Foto: Profimedia.cz

Blake Shelton

Chris Hemsworth 

Tohoto charismatického herce jste v poslední době mohli vidět buď jako hlavního mužského představitele v nepříliš povedeném snímku Sněhurka a lovec, většina filmových nadšenců si ho však vybaví jako  představitele "neporazitelného" Thora, jehož pokračování se v současnosti natáčí.

Foto: Profimedia.cz

Chris Hemsworth

Max Greenfield 

Herec narozený v New Yorku se proslavil zejména v seriálech, které zůstaly jeho doménou až do současnosti.

Foto: Profimedia.cz

Max Greenfield

Ben Affleck 

Čerstvý čtyřicátník Ben Affleck je širšímu spektru diváků známý nejen jako herec, v poslední době se stále více věnuje i produkci a režii. S manželkou Jennifer Garnerovou mají tři děti.

Foto: Redbud pictures

Ben Affleck a Rachel McAdamsová ve filmu To the Wonder

Richard Gere 

Je jedno, kolik byste tomuto šedovlasému pánovi hádali let, jeho charisma bude vždy nepopiratelné. Pro někoho je vzorem kvůli svému specifickému životnímu postoji, pro druhé (především pro dámy) je nezapomenutelným elegánem v dnes již "klasické" romanci Pretty Woman, kde okouzloval hereckou kolegyni Julii Robertsovou.

Foto: Profimedia.cz

Richard Gere

Matt Bomer 

Tento pětatřicetiletý herec zazářil v populárním seriálu White Collar, mnozí si ho spíše vybaví jako dalšího z představitelů členů striptýzového klanu ve filmu Magic Mike.

Foto: Profimedia.cz

Matt Bomer

Oscar Pistorius 

Úspěšný a pohledný jihoafrický sportovec, který zapadá mezi ostatní sportovní nadšence. Jezdí na závody a vyhrává, co se dá. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby tohle všechno nedokázal s protézami místo nohou. Oscar se narodil s vrozenou vadou dolních končetin, v roce mu byly obě nohy amputovány.

Foto: Profimedia.cz

Oscar Pistorius

Ani to mu ale nezabránilo věnovat se naplno všemu, co si zamanul. Na OH v Pekingu 2008 například vybojoval tři zlaté medaile v běhu.

Denzel Washington 

Držitel Oscara, americký herec a režisér Denzel Washington se do podobného žebříčku dostal už v roce 1996. Ve filmovém světě je uznávanou ikonou, za herecké výkony již mnohokrát sklidil uznání světových kritiků.

Foto: Profimedia.cz

V mysteriózním Spojenci (2006) mu je protihráčkou Jodie Fosterová.

Damian Lewis 

Jednačtyřicetiletý herec sklízí v posledních měsících úspěchy za roli v populárním seriálu Homeland, za nejlepší herecký výkon obdržel současně i cenu Emmy.

Foto: Profimedia.cz

Damian Lewis

Paul Rudd 

Ve svých hereckých počátcích se objevoval v malých seriálových či vedlejších filmových rolích, našinci mohli herce Paula Rudda zaregistrovat v u nás velmi populárním seriálu Přátelé, kde s přestávkami působil dva roky.

Foto: Profimedia.cz

Paul Rudd

Bradley Cooper 

Sedmatřicetiletý úspěšný herec Bradley Cooper se do podobného přehledu časopisu People probojoval i minulý rok. Podobné hodnocení nijak nekomentuje, nijak zvláštně si prý nepřipadá.

Foto: Profimedia.cz

Bradley Cooper

Reklama

Související témata:

Související články

Sexy tatínci mezi slavnými

Sexy muži nemusí mít jen atraktivní vzhled. Podle většiny žen jsou pro ně velmi přitažliví aktivní tatínci, kteří se věnují svým dětem a jsou na ně patřičně...

Sexuálně nejnáruživější ženy Hollywoodu

Každý svou image a kariéru buduje jinak. Některé hvězdy si jdou za svým usilovnou prací a sebevzděláním, jiné si vše ulehčují nejrůznějšími skandály či svou...

Nejpřitažlivější muži planety pro rok 2012

Každoročně mnohé světové časopisy vyhlašují anketu o nejpřitažlivějšího muže planety. I letos tomu není jinak, a proto se opět můžeme podívat, kteří krasavci...

Výběr článků

Načítám