Hlavní obsah

Revoluční kosmetická péče, kterou mají mimo Prahy jen v Hongkongu a Londýně

Novinky, das

Lázně pražského hotelu Mandarin Oriental, nabízí nové obličejové procedury, které zaznamenaly obrovský úspěch v Hongkongu a Londýně. Jedná se o speciální ošetření pleti, jež dosahuje velmi podobných výsledků jako botox, přičemž používaná kosmetika neobsahuje žádné toxické jedy, ale jen látky z mořských řas a výtažky ze zeleniny.

Revoluční kosmetická péče, kterou mají mimo Prahy jen v Hongkongu a LondýněVideo: Novinky

 
Článek

Procedury a produkty Gaylia Kristensen byly navrženy tak, aby přinesly okamžitý výsledek a dramaticky viditelné omlazení pleti. Jak Novinkám potvrdila samotná autorka Gaylia Kristensenová při měsíční pravidelné péči lze dosáhnout vyhlazení až 63 % procent mimických vrásek včetně hlubokých vrásek kolem očí. Tuto speciální péči tedy lze považovat za zcela nahrazující aplikaci botoxu. Ženy se tak cítí jako po botoxu, ale bez botoxu.

Unikátnost metody spočívá jednak v používání speciálních kosmetických přípravků, ale i v technikách péče o pleť.

Jednou z ikonických procedur je bezesporu obličejová masáž UTOPIA - omlazující obličejová masáž je zaměřena na kompletní omlazení tváře, očí, krku a rukou. Tato 90ti minutová luxusní lázeňská terapie začíná hloubkovým čištěním a exfoliací. Poté si mohou klienti vychutnat jedinečný lifting, tonizaci pleti a reflexologickou tlakovou masáž bodů na obličeji vedoucí k uvolnění stresu a napětí obličejových svalů za pomoci speciálního oleje Passion řady Gaylia Kristensen.

Následuje kolagenová maska rostlinného původu, ta napomáhá stimulovat produkci kolagenu a elastinu, vytváří okamžitý lifting, viditelně odstraňuje vrásky a obnovuje vzhled pleti poškozené UV zářením. Výsledkem je zářivý, zpevněný a dramaticky mladší vzhled pleti.

Kosmetika Gaylia Kristensen Australia využívá nejmodernější technologie bioinženýrství k získání polypeptidů rostlinného původu. Polypeptidy působí uvnitř kožní buňky jako přirozený spouštěč a tím dosahují kýženého výsledku. Výrobky řady Gaylia Kristensen neobsahují minerální oleje, parabeny nebo jakékoli toxické složky. Více informací naleznete na stránkách www.gayliakristensen.com.au.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám