Hlavní obsah

Nejdražší šaty světa stojí 106 miliónů korun, zdobí je černé diamanty

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Současný dámský módní průmysl nabízí širokou škálu známých i neznámých návrhářů, kteří rok co rok zásobují trh novými trendy. Každá dívka či žena si tak může vybrat přesně to, co se jí líbí. Pro dámy, které mají vysoké finanční možnosti, je nyní v nabídce opravdu velké lákadlo. Večerní róba posetá černými diamanty, která je řazena mezi nejdražší na světě.

BEZ KOMENTÁŘE: Šaty v přepočtu za 106 miliónů korun jsou posety černými diamanty

 
Článek

Elegantní šaty od britské návrhářky Debbie Winghamové vypadají na první pohled vcelku "průměrně". Tady ale rozhodně neplatí pravidlo, že první dojem bývá většinou ten správný. Po bližším prozkoumání totiž zjistíte, že je oděv doslova posetý černými diamanty.

Foto: Profimedia.cz

Róbu představila britská návrhářka Debbie Winghamová na módní přehlídce v Kyjevě.

Blyštivých dvoukarátových kamínků se na šatech nachází rovných padesát, čemuž samozřejmě odpovídá i cena. Případní zájemci, nebo spíše zájemkyně, musí sáhnout velmi hluboko do kapsy.

Hodnota této jedinečné "černé" večerní róby vážící 13 kilogramů je totiž vyčíslena na 3,5 miliónu liber (něco přes 106 miliónů korun). Zato by měla ale nová majitelka zaručeno, že podobný outfit rozhodně jiná žena mít nebude.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám