Hlavní obsah

Polovině mužů vybírá každé ráno oblečení partnerka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Polovina mužů stále spoléhá při výběru oblečení na svou partnerku. Ta každé ráno rozhoduje, které kousky si její partner vezme a jak je zkombinuje. Podle britského průzkumu se navíc čtvrtina pánů vzdá i starostí kolem nákupu vlastního oblečení a výběr nechá zcela na svém ženském protějšku.

Foto: Profimedia.cz

Jen šest procent mužů si užívá nákup oblečení.

Článek

Muži si nejsou svým výběrem oblečení jisti a nevěří si, že mají dost dobrý vkus jako ženy. Více než polovina dotázaných mužů se přiznala, že pravidelně žádá o schválení svého outfitu partnerku či matku. A čtvrtina mužů se neostýchá přiznat k tomu, že jim oblečení kupuje partnerka. U pěti procent dospělých má dokonce při nákupu hlavní slovo matka.

„Jen devět procent dospělých mužů vybírá své oblečení podle posledních trendů. Před dokonalým vzhledem většina z nich upřednostňuje pohodlnost. Jen šest procent mužů si pak doslova užívá každý nákup oblečení. Pro většinu je to obvykle utrpení,“ potvrzuje mluvčí společnosti Jamaco, která průzkum provedla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám