Hlavní obsah

Nejčastějším typem ženské postavy je prý mrkev

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Nejčastěji prý ženská postava připomíná mrkev. Alespoň to vyplynulo z průzkumu, ve kterém si britský list The Sun nechal provést analýzu typů ženských postav. Průzkum odhalil, že existuje celkem šest základních tvarů, z nichž nejčastější je právě zmíněná kořenová zelenina.

Foto: Profimedia.cz

Ženské postavy jsou často přirovnávány k ovoci, teď už i k zelenině

Článek

Následuje tvar připomínající hrušku a také máslová dýně, kdy má žena prsa a boky zhruba stejně široké, ale pas o pětadvacet centimetrů užší.

Foto: Profimedia.cz

Christina Hendricksonová

Takových žen chodí kolem asi dvacet procent. Ze slavných tváří se s takovou postavou musí spokojit Christina Hendricksová. Tvar mrkve má kolem pětadvaceti procent žen a patří k nim Cameron Diazová a Nicole Kidmanová, ty mají pas jen o patnáct až dvacet centimetrů užší než boky.

Foto: Profimedia.cz

Typickým jablkem, kterých je mezi ženami asi osmnáct procent, je třeba herečka Jennifer Hudsonová. Pas má stejně široký či maličko širší než boky a prsa, ale rozdíl mezi třemi proporcemi je maximálně pět až deset centimetrů v obvodu.

Foto: Weight Watchers Facebook, Profimedia.cz

Nyní si již velice drobná zpěvačka užívá slov chvály, podle svých slov vypadá prý mladší než na střední škole.

Mezi tzv. brokolice patří Lindsay Lohanová, takových žen je ve společnosti asi šest procent a mají nejširší poprsí, zatímco pas a boky jsou zhruba stejně široké.

Foto: Profimedia.cz

Lindsay Lohanová

Hrušek je asi třiadvacet procent, jsou tedy druhým nejčastějším typem ženy. Nejslavnější hruškou je asi Jennifer Lopezová. Úzká ramena a menší poprsí s útlým pasem zvýrazňují objemné boky a pozadí.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová

Zpěvačka Adele pak prý prezentuje poslední typ – lilek, kdy jsou prsa nejmenší, pas středně široký a boky nejširší. Od ňader k bokům se tělo lineárně rozšiřuje. Takových žen je opět kolem šesti procent.

Foto: Profimedia.cz

Adele

Reklama

Související témata:

Související články

Tělo ve tvaru hrušky či jablka se dědí

Pokud nejste spokojeni s tvarem svého těla, stěžujte si u svých rodičů. To, že vaše figura kopíruje tvar hrušky nebo jablka, jste měli totiž dávno vepsáno...

Výběr článků

Načítám