Hlavní obsah

Nejkrásnější muži na světě žijí ve Stockholmu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Za nejpřitažlivější muže planety považují cestovatelé z celého světa muže ze Stockholmu. Stejně jako model Marcus Schenkenberg jsou i stockholmští muži údajně vytříbeného vkusu, zajímají se o kulturu a přitom dokážou rozdělat oheň v krbu.

Foto: Profimedia.cz

Stockholm

Článek

Ačkoli Marcus Schenkenberg má rodiče dánského a indonéského původu, patří jako občan skandinávského království mezi nejkrásnější Švédy planety. Magazín Traveler’s Digest tvrdí, že jeho čtenáři zvolili Stockholm městem s nejlépe vypadajícími muži planety.

„Jsou považováni za esteticky velmi povedené díky jejich jemným nordickým rysům a výjimečné výšce,“ píše časopis.

Foto: Profimedia.cz

Topmodel Marcus Schenkenberg

Další krásné a dobře vypadající muže prý světoví cestovatelé potkají třeba v New Yorku, který sdružuje nejhezčí muže ze všech koutů světa, v Amsterdamu, kde jsou muži nadprůměrně vysocí s výborným vkusem v oblékání, v Lisabonu, který obývají výřeční, vzdělaní a dobře vychovaní muži atletické postavy a podmanivého charismatu, či v Buenos Aires, kde jsou prý muži nejsmyslnější a velmi sexuálně dráždiví, ovšem také poněkud komplikovaní.

Stockholm vyhrál také hodnocení jako domov nejkrásnějších žen světa.

Deset měst s nejlépe vypadajícími muži světa:
1. Stockholm
2. New York
3. Amsterdam
4. Lisabon
5. Buenos Aires
6. Sydney
7. Madrid
8. Berlín
9. Milán
10. Tel Aviv

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám