Hlavní obsah

Až polovina svobodných žen nosí v kabelce náhradní sexy kalhotky

Novinky, das

Ženy milují pohodlí a teplo, a tak není divu, že pro běžné nošení upřednostňují bavlněné kalhotky klasických střihů před těmi sexy krajkovými, které si na sebe oblékají mnohdy jen při určitých příležitostech, jako je například Valentýn.

Foto: Profimedia.cz

Ženy pro běžné nošení upřednostňují bavlněné kalhotky

Článek

Jelikož se ale většina žen děsí podobné scény jako z filmu Deník Bridget Jonesové, kdy na neplánované schůzce s vysněným princem má Bridget na sobě obrovské stahovací kalhotky, raději nosí ve své kabelce pro tyto příležitosti náhradní sexy kalhotky.

Potvrzuje to i nejnovější britský průzkum, podle kterého až 60 procent žen i před dlouhodobějšími partnery tají, že pro běžné nošení si nejraději vybírají bavlněné či stahovací kalhotky, zatímco muži je mají šanci vidět jen v těch krásných sexy kalhotkách, které jsou pro většinu žen z pohledu dlouhodobějšího nošení nepraktické.

Foto: Profimedia.cz

Svůdné prádlo pro zvláštní příležitost

Většina žen tedy nosí jiné prádlo do práce, jiné doma před partnery, a pokud jsou svobodné a neví při jaké příležitosti se potkají se svými vysněnými princi, pak mají připravené minimálně jedny sexy kalhotky ve svých kabelkách.

Z průzkumu 2 500 dospělých žen vzešlo ještě jedno zajímavé zjištění. Jaké kalhotky si ženy kupují v závislosti na jejich konfekční velikosti.

Zatímco velmi štíhlé ženy, oblékající vel. 34, si nejvíce kupují bavlněné kalhotky, ženy oblékající velikost 42 volí svůdnější varianty. S podvazky či zcela bez prádla pak nejraději chodí ženy s velikostí 38 - 40.

Foto: Profimedia.cz

Deník Bridget Jones

Reklama

Související témata:

Související články

Deset nejpřitažlivějších mužů planety

Každým rokem americký společenský magazín People vyhlašuje anketu o nejpřitažlivějšího muže planety. Pro rok 2011 vyhrál herec Bradley Cooper, který sesadil...

Výběr článků

Načítám