Hlavní obsah

Pippa a její pozadí Brity stále baví

Právo, Zdeněk Nevělík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se v dubnu na královské svatbě své sestry Kate s princem Williamem objevila v přiléhavé róbě slonovinové barvy, její elegantní figury – a především jejího pozadí, jež šaty tak smyslně tvarovaly – si všiml celý svět. Pippa Middletonová ale zůstává populární i více než půl roku po „sňatku století“.

Foto: Profimedia.cz

Pippa Middletonová

Článek

Bulvár nejprve napínavě sledoval, jestli se dá dohromady s Williamovým bratrem, princem Harrym, se kterým si na svatbě vyměnila několik slibných úsměvů. Jiskra mezi nimi sice nakonec nepřeskočila, přesto senzacechtivý tisk na Pippu nezanevřel. Jak by mohl?

I přes „promarněnou příležitost“ je Pippa, na rozdíl od spíše rezervované Kate, velmi společenská a nenechá si ujít žádný významnější večírek. A z těch je vždycky co psát, viz například letos zveřejněné fotky, na nichž je mladá Pippa oděna pouze do „šatů“ z toaletního papíru či ve spodním prádle po boku tančícího mladíka v trenýrkách.

Setkání s Harrym se ale i tak neobešlo bez následků, podle některých totiž vedlo k rozchodu s jejím přítelem, bývalým profesionálním hráčem kriketu a bankéřem Alexem Loudonem.

Foto: Profimedia.cz

Na svatbě Kate s Williamem si Pippa vyměnila několik slibných úsměvů s princem Harrym, jiskra ale prý nepřeskočila.

„S Alexem se už krátce rozešli v létě, tentokrát je to ale definitivní,“ napsal deník The Sun, podle kterého se pár na nedávné svatbě jednoho z kamarádů před všemi zuřivě pohádal. Podle některých Alex na Pippu žárlil právě kvůli tomu, že flirtovala s Harrym, podle jiných se však nedokázal vyrovnat s tím, že se jeho přítelkyně stala ze dne na den sex symbolem a středem pozornosti.

„Pippu nyní zvou na každou akci ve městě, má všechny dveře otevřené. Alex ale párty nenávidí,“ prozradil nejmenovaný zdroj blízký dvojici. Bankéř, který pochází z velmi diskrétní rodiny, miluje kriket a frekventuje jen velmi úzký kruh přátel z univerzity, podle něj „nemohl snést, že je na každém kroku pronásledovali paparazzi a raději už ven ani nechodil“.

Na rozdíl od Pippy, chtělo by se říci, která má zábavu v krvi. Po oznámení rozchodu sice odřekla účast na listopadovém maškarním charitativním bále v Londýně, se vší pravděpodobností tak ale neučinila proto, že by neměla náladu se bavit, ale spíše z příkazu královské rodiny, která jí „doporučila“ držet se dál od kamer.

Hitem jsou vycpané kalhotky

O vášni Pippy pro společenský život vypovídá i její práce: působí v PR oddělení prestižní londýnské firmy organizující společenské akce a kromě toho pomáhá rodičům v provozování jejich internetového podniku Party Pieces, který prodává doplňky na oslavy.

Na příští Vánoce navíc chystá knihu, jak zorganizovat nejlepší párty. Bude obsahovat praktické rady například pro rodiče, kteří plánují narozeninovou oslavu svých ratolestí.

Pippa je stejně jako její sourozenci sebevědomá, ambiciózní a prý také velmi inteligentní – vystudovala anglickou literaturu na univerzitě v Edinburghu.

Ale co naplat, většina lidí si ji bude nadále spojovat pouze s jejím vnadným pozadím. Není divu, že posledním módním výkřikem v Británii se staly kalhotky s diskrétními vycpávkami, v nichž budou mít ženy podle výrobců stejný zadeček jako ten, kterým se může pochlubit osmadvacetiletá brunetka. Britky je kupují jako divé. „Fotografie jejího tvarovaného zadečku obletěly celý svět a jsou příčinou toho, že sexy pozadí je součástí každodenní konverzace mezi ženami po celé Británii.

Foto: Profimedia.cz

Fotografie ladně tvarovaného zadečku obletěly svět a staly se součástí konverzace žen po celé Británii.

Pippa nastavila laťku, jak by měl dokonalý zadeček vypadat,“ řekl mluvčí obchodního řetězce Debenhams, kde se spodní prádlo prodává.

V září dal do prodeje také sérii kopie šatů, které měla na sobě Pippa v dubnu. Originální splývavá, vpředu hluboce vystřižená a vzadu knoflíčky zdobená róba navržená Sarah Burtonovou podle tisku stála asi 23 tisíc eur (575 tisíc korun), kopie jsou ale podstatně levnější – přijdou na 195 eur (asi 4700 Kč). Prodává se i kopie smaragdové róby, kterou si Pippa oblékla o sestřině svatebním dnu na recepci v Buckinghamském paláci. A nakonec je v prodeji i panenka Pippy ve slonovinových šatech.

Ke slabosti pro Pippin zadek se nedávno přiznal i americký zpěvák Justin Timberlake. „My Američané jsme velkými fanoušky Pippy. Holky Middletonovy se nám opravdu líbí,“ prohlásil podle webu deníku The Daily Mail. Některé Brity už však začínají snímky Pippy jdoucí do práce, nakupovat či na večeři, neustále zveřejňované bulvárními novinami, unavovat. Na Timberlakeova slova zareagoval jeden ze čtenářů komentářem: „Prosím, odvez si ji do Ameriky.“

Reklama

Související témata:

Související články

Eva Braunová, žena, která milovala Hitlera

Eva Braunová je historicky bezvýznamnou postavou, zároveň však jednou z nejslavnějších. Svět se o ní dozvěděl až po její smrti, neboť do posledních hodin...

Výběr článků

Načítám