Hlavní obsah

I při svatebním tanci se můžete odvázat, kreacím se meze nekladou

Novinky, Zdeněk Kolbuch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svatební tanec otce s dcerou bývá osvědčenou klasikou, při které se nejčastější tančí na nějaký známý ploužák. V případě nevěsty z Texasu Ashley Richmondové a jejího otce Davida Sparkse tomu tak ale rozhodně nebylo. Dvojice vtrhla na parket jako uragán a naprosto všechny uchvátila svým perfektně secvičeným tancem v dosti náruživém tempu.

Článek

Podle serveru ABC News byli otec s nevěstou tak dobří, že si znovu oblékli svatební šaty a zopakovali svůj úžasný tanec pro americkou show Good Morning America, a to živě přímo v srdci Times Square.

Všechno začalo na svatbě loni v srpnu. Hosté se usadili a očekávali klasický tanec mezi otcem a nevěstou. Jenže to co přišlo, jim doslova vyrazilo dech. Postarší pán se svoji dcerou rozjeli perfektně nacvičenou choreografickou show.

Tanec začal klasikou od skupiny Temptations "My Girl" a pokračoval například "I Want You Back", "Teach Me How To Dougie" a tím ještě zdaleka neskončil. Ashley s otcem si nacvičili celkem deset různých skladeb, z nichž každá byla překvapující a kontroverznější než ta před ní.

"Cvičili jsme asi dvakrát týdně po dobu měsíce a půl," sdělila Ashley pro pořad Good Morning America. "Bylo to společné úsilí," řekl David. "Chtěli jsme namíchat starou školu s novou. Já jsem stará škola a Ashley je škola nová."

Tanec zakončila skladba “Single Ladies” od Beyoncé. „Byl to táta. Ten přišel s konečným pohybem, kdy oba ukazujeme na můj diamantový prsten,“ chlubila se Ashley.

Otec a dcera byli v centru svatební pozornosti, ale co ženich? "Byl nadšený," prozradila Ashley. "Byl s námi na každém tréninku a pomáhal nám."

O tom, že ne každá svatba se musí nést v duchu "klasické" tradice, svědčí i další přiložená videa.

Reklama

Související témata:

Související články

Irové navzdory krizi dál milují honosné svatby

Na kýčovitě modré dublinské obloze se ve svěžím větříku prohánějí bělostné mráčky. Ty ale novomanželům slavnostní den nepokazí. „Irky, pokud se ještě vdávají,...

Výběr článků

Načítám