Hlavní obsah

V trendy kabátech budete sexy i v teple

Letošní podzim je sice mírnější, než jsme zvyklí, doba, kdy lze venku ještě pobíhat ve svetru a bundičce ale nevydrží věčně. V sychravém počasí pak nic nezahřeje tak, jako pořádný kabát. Obavy, že se v teplém kousku proměníte v nevzhledný amorfní tubus, jsou liché. Trendy kabáty pro letošní podzim a zimu jsou velmi sexy.

Článek

Kabát už není věc, která vás sice zahřeje, ale zároveň zamaskuje vaše přednosti. Chytré střihy naopak lichotí siluetě. Výrazné prvky na sebe zase upoutají pozornost a kabát tak celkově podtrhne osobitý styl své nositelky.

Mnohé o odvaze dívky či ženy prozradí volba barvy. Letošní paleta je pestrá doslova až oči přecházejí. Veselé barvy zvednou v sychravém a šedivém počasí náladu, je ale zapotřebí správně odhadnout odstín. Pokud nejste až tak odvážná, vsaďte na bílou nebo odstín bílá káva, které jsou letos hitem.

Ušlápnutým modelům pomalu odzvonilo. Důležité je zaujmout. Jedním z prvků, které v tomhle ohledu jistě splní účel, jsou výrazné límce, pro něž platí, čím větší, tím lepší. Do hry se vrací výrazné řasení a doplňky.

Letos na světlo pořádně vykoukly například knoflíky. Jsou zajímavější a ozdobnější, než kdy předtím. Letí i manžety či například našité kapsy.

I svrchníky ovlivnila zvířecí tématika. Spíše než o motiv jde ale o kombinaci s kožešinou. Už několik let se drží kapuce s chlupatým lemem, ale návrháři se posunuli už i dál. Ochlupatily se rukávy i kapsy a kožešina se stala dokonce ústředním motivem kabátu.

Reklama

Související témata:

Související články

Potetovaná Barbie šokovala svět

Barbie byla vždy představitelkou dokonalosti. Každá holčička toužila být krásná jako ona. Na trhu se ale objevila Barbie, která má kromě růžových vlasů, velmi...

Módní přehlídky bořily bariéry

O víkendu 22.- 23. října proběhla v pražském nákupním centru Europark Štěrboholy unikátní módní přehlídka, na které modely od známých značek a českých...

Nový trend u mužů: jehlové podpatky

Jehlové podpatky už nejsou jen výsadou žen. Je na nich možné zahlédnout i muže, a teď nemáme na mysli ty, již se rádi převlékají za ženy. Naopak muži, jichž se...

Výběr článků

Načítám