Hlavní obsah

Co s vámi udělají drogy aneb Z krásky troskou

Novinky, Dana Sokolová

Drogy nejen huntují zdraví, ničí duši, ale zanechávají i vady na kráse. Z krásek se pak stávají doslova trosky. Příkladem toho jsou i slavné hvězdy, které mnohdy neunesou tíhu popularity a drogám podléhají. Bohužel stále existuje obrovské množství lidí, kteří zmíněné důsledky užívání drog podceňují a s drogou experimentují.

Slavné hvězdy, které drogy proměnily v troskyVideo: Novinky

 
Článek

Nejsou to jen tvrdé drogy, jež způsobují vady na kráse, ale všechny drogy včetně alkoholu. Alkoholik je mnohdy od drogově závislého k nerozeznání. U obou dochází k velké zátěži jater, což vede k nejrůznějším zánětlivým projevům na kůži. V důsledku špatného životního stylu pak dochází k různým deformacím v obličeji.

Změny vzhledu drogově závislých by měly působit odstrašujícím dojmem, ale podle statistik tomu tak není. Drogám podléhají slavní, bohatí, úspěšní i sociálně slabí. Liší se pouze v druhu užívané drogy.

Foto: Profimedia.cz

Jeden ze zpěvaččiných pokusů o sexy pohled.

Mezi bohatými a slavnými je stále velmi populární kokain. Punc luxusu mu dodávala nejen jeho cena, ale i účinky. Kokain zvyšuje libido a potěšení ze sexu. Mezi slavné uživatele této drogy patřil Sigmund Freud, Adolf Hitler, Jim Morrison, modelka Kate Mossová a herci a zpěváci jako Hugo Haas, Ljuba Hermanová, Annie Girardotová, Lindsey Lohanová, Whitney Houstonová, Lady GaGa, Robbie Williams a mnoho dalších. Kokain se nevyhýbá dokonce ani úspěšným sportovcům. Ukázkovým případem je Diego Maradona, ale i tenistka Martina Hingisová.

Foto: Reuters

Courtney Love

U nás se veřejně k užívání této drogy přiznal Sámer Issa, Lejla Abbasová, Dominika Mesarošová, ale i herečka Šárka Ullrichová, která propadla kombinaci kokainu a whisky a skončila v minulosti v psychiatrické léčebně.

Podívejte se na přiložené video: Slavné trosky

 Proměny drogově závislých podle protidrogové kampaně v USA

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám