Hlavní obsah

Angelina Jolie: Svatbu nechystáme

Právo, Jan Kovařík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywoodská herečka Angelina Jolie (36) dementovala spekulace, že už pro nejbližší týdny chystá svatbu se svým dlouholetým partnerem Bradem Pittem (47).

Článek

„Nejsem v jiném stavu a momentálně také nechystám žádnou adopci dítěte,“ dodala šestinásobná matka, která je v současné době nejvíce zaměstnaná režií svého prvního filmu s pracovním názvem V zemi krve a medu, jenž se odehrává v době občanské války v Bosně a Hercegovině (1992 až 1995). V režii ji podle ní podporuje také Pitt.

Pověsti o svatbě slyší svět snad už po desáté, stejně tolikrát se už tento pár údajně rozcházel. V jihofrancouzském zámku Miraval se už rodina po třech letech zabydlela v domě se 35 pokoji, přilehlou vinicí, malým olivovým hájem a bazénem.

Foto: Profimedia.cz

Jejich rozsáhlá usedlost, zámek Miraval, je ukryta v zeleni jihofrancouzské Provence.

„V poslední době se tam ale už několik týdnů usilovně buduje a přestavuje,“ prozradila novinářům prodavačka z kiosku v sousedním městě Brignoles. Právě z toho francouzské listy usuzují, že se připravuje svatba. Německý týdeník Bunte k tomu s odvoláním na spolupracovníka jedné stavební firmy poznamenal, že rozsáhlé úpravy mají sloužit k přijetí svatebních hostů.

Starosta nic neříká

Na radnici v Correns se prý konají rovněž přípravy na zářijový sňatek podle francouzských zákonů, ale starosta se k tomu odmítl vyjádřit. Někteří místní už debatují o tom, že po svatbě snů Kate a Williama v Londýně budou i oni svědky další svatby snů. A to přímo v jejich blízkosti.

Foto: Profimedia.cz

S dětmi Zaharou, Maddoxem, Paxem (schovaným za Angelinou), Shilon a dvojčaty Vivienne a Knoxem.

V Hollywoodu se šíří „zaručené“ zprávy, že svatba sice bude, ale ne tak velká, jak si snad Evropa přeje. Specialisté na zprávy o prominentech tvrdí, že pozváni budou jen nejbližší přátelé a ceremonie se odehraje v malé kapli, která k zámku patří.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Angelina Jolie patří mezi ženy, které těchto gest využívají poměrně dosti často.

Americký magazín People před několika dny citoval starostu obce Correns (750 obyvatel), k níž zámek Miraval patří: „Dvojice nemá žádné plány na svatbu, o kterých bych věděl – a já bych to z titulu funkce věděl.“ Časopis navíc přináší tvrzení jednoho přítele obou herců, že Angelina je právě teď s Bradem rozhádaná a že svatební zvony znějí jinak.

CBS: Zdrojem zpráv obchodník s drogami

Na vlně zájmu o dvojici se chtějí přiživit různí životopisci jako nejčerstvěji Andrew Morton, který už dříve psal o herci Tomu Cruisovi, o zpěvačce Madonně, či o bývalé praktikantce v Bílém domě Monice Lewinské.

Sepsal biografii Angeliny Jolie, k níž mu herečka ani její partner neposkytli žádné informace stejně jako jejich příbuzní či přátelé. Podle televize CBS proto Morton sáhl dokonce po obchodníku s drogami, který prý zásoboval také Angelinu v jejích „divokých letech“. První roky života herečky pak skládal s pomocí nějaké chůvy.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie

Světová média bez ohledu na různá dementi čas od času opakují další spekulace. Podle časopisu Frau im Spiegel by to mohla být svatba roku, Berliner Kurier si zase všiml, že Angelina dala Bradovi sex ultimátum, pokud nepřestane kouřit. Německý Bild přinesl zprávu, že Jolie má být opět v jiném stavu, což ale neznamená, že musí být svatba.

Všichni teď čekají, co se koncem září stane. Bude přece jen svatba, nebo vše bude pokračovat jako dosud?

Reklama

Související články

Šárka Záhrobská: Sportovci nejsou roboti

Nepovedla se jí poslední sezóna, za což si vysloužila kritiku veřejnosti. Navíc už delší dobu válčí se svým otcem a ani jeden si ve svých výrocích na adresu...

Výběr článků

Načítám