Hlavní obsah

Buďte sexy a šik i jako nastávající maminka

Novinky, Marcela Janouchová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těhotenství patří odjakživa k nejkrásnějšímu období života ženy. Těšení se na děťátko, vybírání jména, oblečků, doplňků a dalších nezbytností, které bude miminko potřebovat. Maminky ale musí myslet také na sebe. K příjemnému odpočinku patří také pohodlné oblečení. Jaké je ale to pravé?

Foto: Profimedia.cz

I v těhotenství si můžete připadat elegantně.

Článek

Ženy si často volí delší volné tričko nebo bavlněné šaty. Velmi oblíbené jsou takzvané tuniky s volnějším výstřihem, který lze dát později při kojení snadno na stranu nebo ohrnout. Vtipným výstřelkem jsou také jednoduchá bavlněná trička s originálními nápisy. Tričko bude při pohledu do zrcadla mamince slušet stejně jako úsměv.

Jak na spodní prádlo?

Nikdo neříká, že se žena uprostřed těhotenství nemůže oddávat milostnému životu. I během očekávání děťátka může mít žena sexy spodní prádlo. Vychytávky, jako jsou vysoké kalhotky, které zakrývají a částečně chrání bříško nebo podprsenka s odnímatelnými košíčky vhodnými pro odepínání jednou rukou každá maminka jistě uvítá.

Nesmí se zapomínat ani na letní měsíce. Koupání ve vodě mamince jedině prospívá, ale co dělat, když je vám nepříjemné vzít si bikiny, které se hodí spíše pro slečny s plochým bříškem? Nejideálnější jsou dvoudílné plavky tankini. Horní díl hezky zakryje bříško a vy se můžete koupat bez zbytečného vystavování bříška na slunci.

Společenská garderoba? Není problém

Čeká manžela firemní večírek a vy si nemůžete obléci oblíbené šaty? To přeci ještě neznamená, že nemůžete jít. Řada módních značek nabízí krásné halenky s volnějším střihem přes bříško či kalhoty s našitou elastickou pasovkou, která bříško zahřeje a zároveň trošku chrání.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám