Hlavní obsah

Oživte pochmurné počasí výraznou čelenkou

Novinky, das

Pestrost, barvy a trocha extravagance patří i do pošmourného počasí. Nenechte se přemoci a bojujte proti šedi se vztyčenou hlavou. V módě jsou totiž čelenky, které zaručeně zaženou všechny chmury.

Foto: Profimedia.cz

Paris Hiltonová

Článek

Čelenky jsou, stejně jako třeba brože, často opomíjeným doplňkem, který v sobě přitom skrývá obrovský potenciál. A to i pro ty dámy, které se jinak čepicím, kloboukům a jiným ozdobám hlavy vyhýbají, protože jim nesluší nebo si to alespoň myslí.

"Kouzlo čelenek spočívá v tom, že sluší opravdu každému, pokud si vybere ten správný model. Zatímco křehkým dívkám sedí výrazné až extravagantní kousky z ptačích per nebo květin, výraznější typy mohou sáhnout po klasičtějších čelenkách, které sázejí spíše na barevné kombinace, nežli na tvarovou extravaganci," radí stylisté ze serveru Flér.cz.

Foto: Profimedia.cz

Amy Winehouse

Pověrou je, že čelenky nejdou dohromady s ofinou, popřípadě že je nutné ofinu pod čelenku schovat. Smyslem čelenky není ukázat, jak vysoké má kdo čelo, ale podtrhnout krásu nositelky a jejího účesu, ať už s ofinou nebo bez.

Samozřejmě může čelenka být užitečnou ozdobou, když si chcete nechat ofinu dorůst nebo vás třeba při sportu otravují vlasy neustále padající do obličeje, váš účes by ale měla čelenka především zdůrazňovat, nikoliv tvořit. I proto se skvěle hodí ke krátkým vlasům a účesu dokáže dodat rafinovanost, ženskost a eleganci.

Foto: Profimedia.cz

Kelly Osbourne

Reklama

Související témata:

Související články

Sexy a odvážné róby zaplavily Cannes

Nesmírně elegantní, ale i odvážné modely jsou k vidění na nejprestižnější filmové přehlídce na světě, která se koná každoročně ve francouzském Cannes.

Výběr článků

Načítám