Hlavní obsah

Speciální stylové punčochy zahřejí spolehlivě i v zimním období

Novinky, bok

Milé dámy, patříte-li mezi milovnice sukní všeho druhu, jistě jste někdy byly donuceny navléci si punčochy. Při příznivém počasí to nebývá problém, v zimě ale většinou tento doplněk příliš nezahřeje. S tím je ale konec. Pořiďte si speciální punčochy, které v sobě spojují klasické silonky a ponožky, a budete prý zaručeně v teple.

Foto: Profimedia.cz

Žádné nepříjemné vylézání ponožek z kozaček už prý nehrozí.

Článek

Dlouho před zimní sezónou se mnozí výrobci předhánějí v prezentaci svých nových produktů, které jsou stylové a spolehlivě zahřejí. S obyčejnými punčochami byl ale většinou problém. Jsou možná elegantní a poněkud silnější, ale v těch největších mrazech stejně moc nezahřejí (pokud nemáte v kozačkách dosti huňatý kožíšek), a především chodidla dosti trpí. Pokud tedy nechce nositelka v zimě riskovat omrzliny prstů na nohou, je často nucena obléci ještě přes punčochy nějaké další ponožky, které ji alespoň trochu zahřejí.

Foto: Profimedia.cz

Nabídka různých stylů a barev punčoch je podle výrobce velmi široká.

Z toho ale vyvstává jeden nemalý problém v podobě neustálého a nepříjemného shrnování ponožek. Nehledě na to, že po příchodu do vyhřáté budovy nastane často další potíž. V teplých ponožkách se noha zapotí a je o další problémy, včetně nepříjemného zápachu či opruzenin mezi prsty, postaráno. Nehledě na to, že nepříjemně vykukující ponožky z kozaček či jiných bot nevypadají zrovna dvakrát elegantně.

Foto: Profimedia.cz

Výška spodních ponožek je uzpůsobena různým druhům bot.

S tím by teď už ale měl být nadobro konec. Do evropských obchodů přicházejí speciální punčochy pod označením Bootights, které v jednom kuse spojují jak klasické punčochy, tak i vyztuženou spodní část, která připomíná ponožky. Obléknete na sebe tak pouze jeden kus a máte podle výrobce zaručeno, že vám už na nohy zima nebude.

Foto: Profimedia.cz

Omrzlé prsty v kozačkách jsou už minulostí.

Punčochy se vyrábějí v různých stylech i barevných variacích, v nabídce jsou také rozdílné "výšky" ponožek. Tyto punčochy si tak můžete vzít jak do vysokých kozaček, tak i do kotníčkových bot. Jeden kus vyjde v přepočtu zhruba na 500-600 korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Muži a jejich módní trapasy

Čeští muži na módu a eleganci příliš nehledí. Dávno pryč je doba první republiky, kdy elegance byla naší předností. V současnosti jen s obdivem pohlížíme na...

Výběr článků

Načítám