Hlavní obsah

Nákupní šílenství zlevněného luxusního oblečení se vrací do Prahy

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V sobotu 23. července v Praze opět vypukne akce Fashion Days Pop-Up Outlet, jež druhým rokem láká české ženy k nákupu luxusního módního oblečení až s 90% slevou. V loňském roce šlo oblečení skutečně na dračku a 12 000 kusů zboží bylo rychle vyprodáno. V letošním roce se lidé mohou těšit na oblečení a doplňky značek Diesel, Gas, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, D&G, Ed Hardy a celé řady dalších věhlasných značek.

Článek

Na své si přijdou jak ženy, tak muži. Kvalitní společenskou košili zde pořídíte již od 200 Kč, značková trička nejčastěji za 200 - 500 Kč, luxusní dámské šaty od 200 - 1000 Kč,  kožené boty od 500 - 1000 Kč a luxusní dámské kabelky od 500 - 1000 Kč.

Na své si přijdou i milovnice módních doplňků či spodního prádla. Peněženky Guess jsou zde k mání za 500 Kč, kožené pásky od 200 Kč, podprsenky od 200 Kč či negližé od 200 Kč.

Podle organizátorů se nemůže alespoň první dny stát, že by byly prázdné regály. Zboží bude v průběhu dne neustále doplňováno. Je tak možné, že vyhlídnutý kousek oblečení v malé velikosti může být opět k mání i ve větší velikosti další den či že se další den objeví zcela nové modely.

Pokud rádi nakupujete a nevadí vám přitom velké množství lidí, pak máte i vy šanci, že rozšíříte svůj šatník o skutečně pěkné, módní klenoty.

Fashion Days Pop-Up Outlet naleznete ve třetím patře pražského obchodního domu Kotva. Akce bude trvat od 23. července až do vyprodání zásob, minimálně do 4. srpna.

Reklama

Související témata:

Související články

Sluneční brýle: Čím větší, tím lepší

Sluneční brýle patří mezi módní doplňky, bez kterých se skutečně neobejdete. Chránit oči před slunečními paprsky je dnes prostě nutností. Jaké brýle tedy...

Bikiny nás vzrušují už 65 let

Parná vedra, přeplněná koupaliště, nápoje s deštníčkem a především sličné dívky v miniaturních dvojdílných plavkách. Bez tzv. bikin si dnešní plážový život ani...

Výběr článků

Načítám