Hlavní obsah

Nejhezčí svatební šaty z toaletního papíru si v ničem nezadají s látkovým originálem

Novinky, Zuzana Křesťanová
Florida

Toaletní papír slouží většině z nás pouze k jednomu účelu. Na Floridě však jeho význam povýšili. Konala se tam totiž soutěž o nejkrásnější svatební šaty, které byly vyrobeny právě z tohoto materiálu.

Článek

Do finále letošního již sedmého ročníku se probojovalo pět účastnic. K vytvoření originálních šatů potřebovaly nejen WC papír, ale také horký klih, lepicí pásky, nejrůznější lepidla a především hodně kreativity. Nejen tu pak posuzovala porota. Hodnotila se také originalita, krása a použití toaletního papíru.

Vítězkou se nakonec stala Susan Brennanová z Michiganu. Šaty byly podle jejích slov inspirovány přírodou. Na jejich výrobu, která trvala asi týden, padly čtyři role netradičního materiálu. „Chtěla jsem vytvořit něco elegantního, něco hravě sofistikovaného a chtěla jsem, aby na šatech bylo plno detailů,“ řekla šťastná vítězka serveru myfoxdetroit.com.

Za svůj výtvor získala v přepočtu zhruba 17 000 korun. Na druhém místě skončila Laura Leeová, která své šaty vytvořila z pěti rolí jednovrstvého papíru. Jako třetí se umístila Cynthia Richardsová. Ta na ně vypotřebovala dvacet roliček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám