Hlavní obsah

Sexy spodní prádlo s příchutí extravagance ohromilo Berlín

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

U příležitosti velkého finále soutěže mladých návrhářů "Triumph Inspiration Award" proběhla 6. července v Berlíně na týdnu módy přehlídka extravagantního spodního prádla, jež se nesla v duchu smyslnosti a pak také oslav 125. výročí věhlasné značky Triumph.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Přehlídka extravagantního spodního prádla na Týdnu módy v BerlíněVideo: Reuters

 
Článek

Letošního ročníku soutěže mladých návrhářů se zúčastnilo více jak 2000 kreativců z celého světa, z nichž 37 nejlepších postoupilo do finále. Jejich modely hodnotila porota složená z řad odborníků, ale i světových topmodelek jako Lily Cole či Helena Christensen či slavného německého fotografa  Ellena von Unwertha.

Vítězkou se nakonec stala mladá designérka z Maďarska Boglarka Bodisová. Získala odměnu 15 tisíc eur a svůj model má šanci převést v kolekci, jež se bude prodávat v obchodech Triumph po celém světě.

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Reklama

Související témata:

Související články

Světový hit: neviditelné kalhotky a slipy

Máte rádi svobodu bez jakéhokoliv omezení? Pak právě na vás mysleli výrobci velmi revolučního spodního prádla, jež se stává doslova hitem ve světě a vlastně...

Svůdné sexy prádélko nejen pro zamilované

Tak jako loňský rok i letos spodní prádlo ovládly ženské linie a tvary, které dokáží zvýraznit a zdůraznit ženské křivky, případně skrýt menší nedostatky....

Výběr článků

Načítám