Hlavní obsah

Toužíte po sexy zadečku Jennifer Lopezové? Vymodelovat lze cokoliv

Novinky, Dana Sokolová

Rozmary žen neznají mezí. Některé touží po větším poprsí, jiné by daly cokoliv za líbivý a zároveň velmi sexy kulatý zadeček. V každém případě se ženy prostě chtějí líbit a lepší, než trpět celoživotními komplexy, je svěřit se do rukou odborníků.

Podívejte se, jak vypadá modelace zadečku pomocí implantátůVideo: Novinky

 
Článek

Nejkrásnější zadeček na světě Jennifer Lopezové je doslova fenomén. Nicméně i za pevností jejího pozadí již stojí velká dřina. Aby se i po mateřství mohla nadále chlubit svou předností, tráví hodiny denně v posilovně. Dokonce si kvůli tomu najala i trenéra. Provádí prý speciální dřepy, které jí k dokonalému pozadí velmi pomáhají.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová

Kromě usilovného cvičení mají ženy ale i jiné možnosti, jak docílit krásného zadečku. V případě přebytku tuku se jedná o liposukci a v opačném případě o modelaci pomocí výplně, a to buď silikonovými implantáty, nebo vlastním tukem. Jedná se o podobný způsob jako u modelace ňader. Používají se stejné silikonové implantáty v různých velikostech, jen jinak tvarované, aby se docílilo požadovaného tvaru, nebo pouze vlastní tuk.

"Zatímco u implantátu jde o trvalý efekt, u tuku se zákrok musí několikrát opakovat, protože přenesené tukové buňky, nestačivší získat cévní zásobení, mají tendenci se vstřebat. Navíc v případě tuku je ho třeba pro hýždě poměrně velké množství a to je u štíhlých osob, které mají k plochému zadečku tendenci, někdy problém," vysvětluje plastický chirurg Roman Kufa z Perfect Clinic a dodává: " Z našich zkušeností upřednostňujeme silikonový implantát. Přestože se jedná pro organismus o cizí materiál, výsledek je mnohem efektivnější.

Nicméně obě tyto metody se mohou kombinovat. Jak tomu bylo i u slečny Denisy v přiloženém videu.

Operace není doporučována všem ženám

Podle lékařů je modelace zadečku nejvhodnější pro ženy s plochým zadečkem a s pevnou kůží.

"U hodně povolené a povislé kůže nemusí plastická chirurgie vždy dosáhnout zvednutí a správného vyklenutí hýždí. Vložením implantátu získáme lepší projekci hýždí, kulatost a zároveň se zvedne i povislá kůže pod zadečkem. Ale to, jak moc, už záleží právě na míře poklesu kůže a také na velikosti implantátu," upozorňuje Roman Kufa.

Vlastní operace pak vypadá tak, že se implantát vkládá z řezu mezi hýžděmi, takže výsledná jizvička je skryta mezi nimi a je to jen nepatrná tenká čárka, která časem ztrácí na viditelnosti. Implantát je pak umístěn do prostoru pod hýžďový sval, který ho fixuje tak, aby nedocházelo k jeho posunu. Implantát je vložen do výše, aby žena na něm následně plnou vahou nikdy neseděla.

Operace se provádí v celkové narkóze a trvá asi hodinu. Pobyt na klinice se doporučuje jeden až dva dny, kdy po operaci žena leží na břiše a posadit se může až za tři dny. Ležet na zádech pak může obvykle po týdnu.

Po čtrnácti dnech je dovolená kancelářská práce a cvičení. Posilování hýžďových svalů a plná fyzická zátěž je možná po šesti týdnech.

Podívejte se, jak celá operace probíhá na přiloženém videu!

Reklama

Související témata:

Související články

Ženské pozadí je symbolem atraktivity

Zadek a ňadra patří mezi tzv. přednosti ženské krásy a sexuality. Přestože ve společnosti panuje věčný spor o tom, co je pro muže z těchto dvou částí...

Výběr článků

Načítám