Hlavní obsah

Co si sbalit na týdenní dovolenou? Mužům prý stačí troje spodky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Dámy, taky řešíte každý rok před letní dovolenou, že se vám věci nevejdou do kufru? Muži to přičítají ženské nepraktičnosti, jelikož prý s sebou vozí celou řadu zbytečností. Kdyby bylo po jejich, stačil by jim pouhý batoh. Nicméně nejnovější průzkum ukázal, že muži šetří místo v kufru jen díky svým nehygienickým návykům. Jak jinak si vysvětlit, že zatímco žena by si na týdenní dovolenou sbalila desatery kalhotky, muž by si vystačil jen se třemi kusy spodního prádla?

Foto: Profimedia.cz

Ženy obvykle využijí jen polovinu věcí z toho, co si sbalí do kufru.

Článek

Více než polovina tázaných mužů nebyla schopna své nehygienické zvyky nijak zdůvodnit. Celých 12 procent jich však tvrdilo, že si na dovolené své boxerky přeperou. Dalších 37 procent pánů ospravedlňuje minimalistické balení tím, že stejně budou trávit většinu času v plavkách.

Mnohým ženám tato fakta jistě budou připadat nechutná, ale možná by se od svých protějšků mohly v něčem poučit.

Muži totiž užijí záviděníhodných 98 procent věcí, které si s sebou na dovolenou přivezou. Stačí jim totiž v průměru 14 kusů oblečení.

Dámy balí spíše maximalisticky a na týdenní dovolenou si v průměru balí 34 kusů oblečení. Není pak překvapivé, že si na sebe vezmou jen trochu více než polovinu (62 procent) věcí z kufru.

Podle listu Metro tato zajímavá zjištění vyplynula z dotazování bezmála třinácti stovek britských mužů a žen. Průzkum vedly webové stránky sunshine.co.uk.

Reklama

Související témata:

Související články

Výlety a dovolená bez lepku

U koho se projeví celiakie, ten se snadno ocitne v domácím vězení. Pro lidi s touto poruchou není jednoduché vyjet si na výlet nebo na dovolenou. Potřebují...

Výběr článků

Načítám