Hlavní obsah

Líčení přeje odvážným. Trendy je fuchsiová na rtech

Trendy v líčení v letošním roce přejí odvážným. Alespoň to platí o rtěnce. Barvě rtů totiž vévodí fuchsiová, neboli sytě růžová.

Foto: Profimedia.cz

Rihanně růžová vysloveně sluší.

Článek

Růžová na rtech je trendy už teď, ale teprve jaro jí dá vyniknout, píše server Daily Mail. Rtěnky a lesky v módních odstínech růžové se objevují v kolekcích rovnou několika předních kosmetických značek. Fandí jí například Diane von Furstenberg, Jil Sander či Mark Jacobs.

Nejvíc in bude fuchsiová, ale jakýkoliv odstín růžové bude letos vypadat odvážnější, mladší a více dívčí, než klasická červeň.

Foto: Profimedia.cz

Keira

Své o tom ví už i celebrity. Růžovou si krášlí rty například hvězda Pirátů z Karibiku Keira Knightleyová, Gwyneth Paltrowová a zpěvačky Rihanna či Katy Perry.

Foto: Profimedia.cz

Katy Perry

Růžová prostě bude letos cool - rozzáří váš obličej a zvedne vám náladu. Má také nečekané účinky: rty namalované růžovou rtěnkou totiž upoutají mužskou pozornost nejméně na 7,3 sekundy, zatímco rty bez rtěnky jen na pouhé 2,2 sekundy.

Foto: Profimedia.cz

Keira a Carey mulliganová

Jak vybrat správný odstín

  • Tmavší pleti sluší odvážná fuchsiová, zatímco majitelky bledší kůže by měly sáhnout spíše po růžové s lila tóny.
  • Začněte s vyhlazenými rty, zvlášť pokud chcete dosáhnout matného vzhledu. Použijte konturovací tužku, a pak opatrně vyplňte rty štětcem s barvou ve směru od středu ke koutkům.
  • Klíčem je preciznost.
  •  Pokud jste zvolily výraznou růžovou, zbytek líčení by měl být jednoduchý a méně výrazný.

Reklama

Související témata:

Související články

Ženy jsou nejatraktivnější ve dvaatřiceti

Vrchol atraktivity a sebevědomí potkává ženy až po třicítce, a to konkrétně ve 32 letech. Míní to o sobě ony samy. Ve dvaatřiceti byly nejatraktivnějšími...

Nejhůře oblékaní muži roku 2010

Šestadvacetiletý počítačový expert Mark Zuckerberg je sice nejúspěšnějším podnikatelem současnosti a díky sociální síti Facebook také nejmladším ze světových...

Výběr článků

Načítám