Hlavní obsah

Nejžádanější sousedkou je Sandra Bullocková

New York

Herečku Sandru Bullockovou by chtěl mít za sousedku každý čtvrtý Američan. Ukázal to tradiční průzkum, v němž si dospělí Američané mohli vybírat potenciálního souseda mezi celebritami a politiky. Bullocková získala nejvíce hlasů, oznámila agentura Reuters s odkazem na zveřejněné výsledky ankety serveru Zillow.com. Vystřídala tak prezidentskou rodinu Obamových, která zvítězila loni.

Článek

Druhou nejoblíbenější sousedkou by podle letošního hlasování pro Američany byla konzervativní politička Sarah Palinová. To je podle Reuters dobrá zpráva pro obyvatele Arizony, protože jak v pondělí ohlásila tamější média, tak si její dcera Bristol Palinová koupila dům právě v tomto státě.

Prezident Obama, jeho žena Michelle a dcery Malia a Sasha v tomto žebříčku oproti loňskému roku klesli o tři místa na čtvrtou pozici. Předehnaly je na třetí příčce moderátorka a herečka Ellen DeGeneresová a její partnerka, australská herečka, Portia de Rossiová. První pětici nejžádanějších celebrit v sousedství uzavírá komik Conan O'Brien.

Foto: Profimedia.cz

Ellen DeGeneresová a její partnerka Portia de Rossiová

Nežádoucí jsou mladí z MTV i Obama

Naopak nejméně žádanými sousedy pro rok 2010 se stalo osm mladých Američanů a Američanek italského původu zajímajících se jen o posilování, solária, módu, alkohol a diskotéky z pořadu stanice MTV Pobřeží Jersey (Jersey Shore) odehrávajícího se ve známé rekreační oblasti. Na druhém místě je následovala rodina Obamových a na třetí příčce Sarah Palinová.

Foto: Kevin Lamarque, Reuters

Obamovi v okamžiku, kdy se rozsvítil vánoční stromek.

Na čtvrté pozici se umístil rapper Kanye West a na páté herec Mel Gibson.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám