Hlavní obsah

Podvazkový pás pro muže udrží kalhoty v té správné výšce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Dříve mužům stačily obyčejné šle či opasek, aby kalhoty udrželi tam, kde se běžně nosily – v pase. Jenže moderní doba přináší inovace i ve stylu nošení kalhot a zvláště u afroamerické mládeže je velmi populární nošení kalhot s pasem v bocích či dokonce pod hýžděmi. Aby ale plandavé kalhoty nespadly až ke kotníkům, je potřeba je ve správné výšce zachytit. K tomu má pomoci „podvazkový pás“ pro muže, tzv. Subs systém.

Článek

Vyvinul ho návrhář Andrew Lewis. „Kalhoty nošené hodně nízko jsou v mém okolí velkým trendem. Strávil jsem spoustu času pozorováním tohoto stylu a musím říct, že i pro jeho milovníky existuje moment, který jim dělá problémy, když jim kalhoty začnou padat,“ vysvětluje Lewis, co ho k vývoji pásu přimělo.

Jedná se o jednoduchý opasek do pasu, který má čtyři podvazky, dva vpředu, dva vzadu. Jejich délku lze pozměnit povolením či utažením spon. A každý tzv. „sagger“ si může zvolit sobě vyhovující výšku pasu u kalhot.

Foto: Profimedia.cz

Podvazkový pás

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám