Hlavní obsah

Nejvíc sexy mužem Británie je instalatér Ryan Terry

Sehnat instalatéra, když ho nutně potřebujete, je leckdy běh na dlouhou trať. Občas se ale čekání skutečně vyplatí. Zvlášť když se vám na kapající kohoutek má přijít podívat Ryan Terry. Jednadvacetiletý mladík je totiž nejvíc sexy mužem v Británii. A navíc, je svobodný!

Foto: Profimedia.cz

Nejžhavější Brit - instalatér Ryan Terry

Článek

Nebýt Ryanovy rodiny, nejspíš by se pohledem na jeho krásné tělo mohly kochat maximálně jeho zákaznice. To příbuzní totiž poslali fotky mladého instalatéra do modelingové soutěže, aniž by něco tušil.

Foto: Profimedia.cz

Měl to být vtip, ale k překvapení všech Ryan v soutěži převálcoval tisícovky profesionálních modelů a byl korunován nejžhavějším mužem Británie. A teď se nejspíš pokusí o titul nejvíc sexy muže světa.

"Nikdy jsem si nemyslel, že bych jako instalatér mohl mít nějakou šanci proti tisícovkám mužů, kteří se celý život věnují modelingu. Většinu času trávím s hlavou pod dřezem a ne na předváděcím molu," tvrdí nejvíc sexy Brit.

Foto: Profimedia.cz

Nejžhavější Brit - instalatér Ryan Terry

Ryan je srdcem hlavně instalatér

Titul "Mr Great Britain" získal Ryan Terry z Mansfieldu v Nottinghamshiru poté, co jeho nevlastní matka poslala z legrace jeho snímky do regionální modelingové soutěže. Organizátoři ho ale téměř okamžitě vyzvali, aby se zúčastnil národního kola v Londýně.

Foto: Profimedia.cz

Pro focení svlékl svou pracovní kombinézu a ukázal vypracované tělo. Svaly ale Ryan nemá jenom na okrasu. Důkazem toho je i terasa, na níž na snímcích pózuje. Tu si prý jednadvacetiletý mladík před domem postavil sám.

Nadějný modelingový objev ale zůstává v srdci hlavně instalatérem. "Bylo by hezké získat pár modelingových zakázek, ale tvrdě jsem pracoval jako instalatér a nechci to všechno zahodit," řekl.

Foto: Profimedia.cz

Nejžhavější Brit - instalatér Ryan Terry

Reklama

Související témata:

Související články

Nejvíc sexy taneční styl je Flirt Dance

Toužíte být na tanečním parketu sexy? Chcete se cítit jako hvězda? Na rozdíl od hvězdných zpěvaček jako jsou Lady Gaga, Christina Aquilera, nebo Shakira, které...

Výběr článků

Načítám