Hlavní obsah

Dupačky pro dospělé se staly novým módním trendem mezi celebritami

Novinky, Bohumila Kunertová

U novorozeňat a malých miminek nejsou dupačky ničím neobvyklým. S postupem času jim ale odrosteme a nahradíme je jinými, "více dospělými" módními kreacemi. Jak je ale vidět, ani v dospělosti není tento outfit zcela tabu. Dupačky jsou nyní "in" i mezi dospělými, kteří se za jejich nošení rozhodně nestydí.

Foto: Profimedia.cz

Dupačky, nebo chcete-li dětské kombinézy pro dospělé se staly nejen mezi celebritami velkým módním hitem.

Článek

Ve světě módních trendů jsme zvyklí čas od času vídat i věci, které by se daly nazvat "šílenými výstřelky doby". Takové modely bychom si neoblékli ani doma, natož abychom se v nich promenádovali někde na veřejnosti.

S lehkou nadsázkou by se mezi ně dal zařadit i nový výstřelek letošního roku, který pobláznil i některé slavné celebrity. "Dupačky pro dospělé" jsou v Americe velkým módním hitem, a to i přesto, že v nich stoprocentně nebudete vypadat příliš sexy a přitažlivě.

Foto: Profimedia.cz

Cena standardního jednobarevného modelu se pohybuje kolem 80 liber (cca 2300 korun), za designovější kousky s hvězdami či pruhy zaplatíte v přepočtu 3500 korun (cca 120 liber). Podle výrobců je tento obleček vhodný nejen na domácí lenošení, ale také například na procházky se psem.

Foto: Profimedia.cz

Nový módní hit

Vlna zájmu o tento "jednodílný stylový obleček" se rozšířila především mezi celebritami. Britská herečka a módní návrhářka Sadie Frostová sama přiznala, že ji tento kousek natolik zaujal, že ho jistě koupí jako dárek na Vánoce pro své přátele. Mezi dalšími příznivci nechybí ani Paris Hiltonová nebo zpěvačka Rihanna.

Foto: Profimedia.cz

Stylům a barvám se meze nekladou, ochuzeni nejsou ani muži.

Jestli si ale myslíte, že si tento outfit oblíbily pouze ženy, vyvedeme vás hned z omylu. V právě probíhající soutěži X Factor se totiž v těchto "slušivých" outfitech objevili na veřejnosti například všichni členové chlapeckého seskupení One Direction, kteří se probojovali mezi devět finalistů soutěže.

Foto: Profimedia.cz

Kombinézy si oblíbili i členové skupiny One Direction, kteří jsou jedním z devíti finalistů soutěže X Factor.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejvýstřednější dámské spodní prádlo

Pokud hledáte nějaký sexy obleček, nebo neotřelý dárek pro partnerku, nechte se inspirovat tvorbou mladých designérů z celého světa. Není sice jisté, zda svou...

Výběr článků

Načítám