Hlavní obsah

Heidi Klumová s prádlem končí, do ústraní se ale nechystá

Právo, Pavel Urban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Titulek možná zní trochu překvapivě, ale vlastně je to tak – či trochu jinak. Heidi Klumová (37) už nebude po 13 úspěšných letech hlavním andělem módních přehlídek spodního prádla firmy Victoria’s Secret, protože – jak právě oznámila – „v nejlepším je dobré skončit.“

Článek

Proto také křídla, v nichž se modelky této firmy na molu často objevují, „pověsí na hřebík“. Ovšem s tím, že nejde o žádnou zlou krev. Naopak, jde o rozchod ve velice dobrém.

„Budu mít Victoria’s Secret stále ráda. Byl to skvělý čas,“ oznámila. Byla to nejznámější a nejvýraznější tvář této značky. Heidi pro firmu poprvé kráčela po molu v roce 2002, v letech 2002, 2006, 2007 a 2009 přehlídku uváděla.

Loni každému vyrazila dech, když předváděla spodní prádlo jen pět měsíců po narození čtvrtého dítěte, holčičky Lou. Přesto může být důvod jejího odchodu právě to, že se jako matka čtyř dětí už necítí tak úplně ve své kůži.

Foto: Profimedia.cz

Roční Lou je čtvrtým dítětem modelky.

Sama připouští, že její postava je teď plnější, než tomu bylo ještě předtím, než přišla do jiného stavu s nejmladší Lou. I když je podle obecných kritérií a většinového vkusu stále velmi štíhlá i půvabná, ona sama na to může mít odlišný názor.

Nyní, když odchází, se hledá nový „hlavní anděl“. Protože Miranda Kerrová a Doutzen Kroesová jsou v jiném stavu, favoritkami se stávají Allessandrio Ambrosiová a Adriana Limaová. Anebo by mohl dostat přednost některý z nový?

Německá kráska ale neodchází do ústraní. Je zapojena do mnoha dalších projektů. Pořídila fotografie pro časopis Sports Illustrated či dělala modelovou mluvčí pro značky McDonald’s, Braun, Dannon, Liz Claiborne a Volkswagen. Vstoupila také do televizních pořadů v USA a Německu. A na ty jí náhle nezbývá čas.

Je víc než krásný obličej

Není pochyb o tom, že Heidi je více než jen krásný obličej. Časopis Forbes ji v červenci 2007 zařadil na třetí místo seznamu 15 nejlépe vydělávajících supermodelek světa: za předchozí rok si vydělala osm miliónů dolarů (asi 144 miliónů Kč).

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klumová odchází po 13 sezónách ve svých 37 letech od značky Victorias’ Secret. „V nejlepším je třeba skončit,“ říká k tomu modelka.

A do roku 2009 se její příjem odhadoval na 16 miliónů dolarů (asi 288 miliónů korun).

V soukromém životě ji učaroval britský hudebník Seal. Svatba se konala v roce 2005 v Mexiku. Mají spolu tři děti: Henryho (5), Johana (3) a Lou (1). Seal oficiálně adoptoval šestiletou Leni.

Letos se šťastná rodina v létě spokojeně procházela po Saint Tropez na francouzské Riviéře. A prý má tajemství, které brzy prozradí. Nejnověji se Heidi Klumová objevila i ve videoklipu k Sealově písni Secret – Tajemství, který je skutečným erotickým zážitkem.

Seal i Heidi jsou v klipu zcela nazí, přesto z jejich milostně propletených těl není téměř nic vidět.

Foto: Profimedia.cz

Léto trávila celá rodina na francouzské Riviéře.

Záběry jsou natolik decentní, že si divák může jen domýšlet, ovšem fantazie pracuje na plné obrátky. Seal svou ženu během zpěvu něžně hladí a nikdo nepochybuje o tom, že svou něhu i lásku myslí vážně. „Je to příběh naší lásky,“ říká zpěvák, „a můžu prozradit, že v klipu má žena i zpívá a zpívá skvěle.“

Reklama

Související témata:

Související články

Heidi Klumová se stane paní Heidi Samuelovou

Německá supermodelka Heidi Klumová se po čtyřech letech manželství se zpěvákem Sealem rozhodla, že opustí své dívčí jméno a přijme příjmení svého manžela. Nově...

Výběr článků

Načítám