Hlavní obsah

Nejvíc sexy taneční styl je Flirt Dance

Novinky, Andrea Zunová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužíte být na tanečním parketu sexy? Chcete se cítit jako hvězda? Na rozdíl od hvězdných zpěvaček jako jsou Lady Gaga, Christina Aquilera, nebo Shakira, které ke svému výkonu potřebují celý tým vizážistů, kadeřníků a choreografů, vám stačí navštívit letní kursy tance. Na nich se totiž můžete seznámit s poměrně mladým tancem, který se jmenuje příznačně: Flirt Dance.

Flirt DanceVideo: Novinky

 
Článek

Flirt Dance je "hodně živočišná záležitost," říká tisková mluvčí Centra tance Karolina Idrisová s tím, že i proto je hodně oblíbený. Jedná se o styl, který spojuje tanec, formování postavy a upevňování pozitivního pohledu na sebe samu. Karolina Idrisová však všechny zájemce ubezpečuje, že tento styl zvládne i začátečník.

Tajemství "S Faktoru"

Základní částí Flirt Dance je tzv. S Faktor. Jedná se o nový tanečně posilovací a protahovací program, který k nám přichází z USA. Pronikl i do Evropy, kde mu propadly ženy v Anglii, Chorvatsku nebo například Polsku. V současné době ho začínají poznávat i ženy a dívky v Česku a nutno podotknout, že úspěšně.

S Faktor je inspirován několika směry. Podle informací z Centra tance jsou v něm obsaženy části z jógy, baletu a pilates, které jsou aplikovány do prvků ze striptýzového tance a tance u tyče. Ale pozor! Na hodinách S Faktoru, potažmo Flirt Dance po Vás nikdo nebude chtít odkládat části oděvu. Je důležité si uvědomit, že kvalitní striptýz je především tanec, který dokáže být velmi svůdný, ale přitom nemusí být nutně vulgární. V USA propadly S Faktoru i hvězdy jako Kate Hudson, Lindsay Lohan, nebo např. Teri Hatcher.

Podle mluvčí se taneční styl skládá z vybraných prvků latinskoamerických tanců, jazzu, či orientálních tanců.

Na hodinách pak zájemce čekají svůdné taneční prvky a choreografie, které dokáží probudit netušenou ženskost.

Reklama

Související témata:

Související články

Protančete léto v dřevácích s cloggingem

Každý se může naučit tančit. Musí jen chtít a překonat to "poprvé". A právě tyto možnosti nabízí letní školy tance. Zde je možné se seznámit i s tanečními...

Výběr článků

Načítám