Hlavní obsah

Demi Moorová chce po manželovi nadlidské výkony v ložnici

Právo, Jana Rovenská

I když svou sedmačtyřicetiletou manželku Demi Mooreovou o patnáct let mladší herec Ashton Kutcher jistě upřímně miluje a chce s ní mít dítě, s úsměvem si nedávno postěžoval, že po něm chce Demi někdy nadlidské výkony v ložnici.

Článek

Pro letní akční thriller Vrahouni se přimluvil za půvabnou blondýnku z Chirurgů Katherine Heiglovou, teď právě natáčí s neméně atraktivní Natalií Portmanovou komedii plnou sexu, kterou si podle lidí ze štábu velice vychutnává.

Filmování, o kterém říká, že je jako povolené milostné podvádění, si očividně užívá i Natalie. Té se líbí Ashtonův humor a tráví s ním všechen volný čas.

Foto: Profimedia.cz

Ashton Kutcher a Demi Mooreová

Demi to vyvádí z rovnováhy. Podle přátel poprvé začala žárlit a snaží se o to, aby co nejdříve otěhotněla. Ashton, který prokázal vynikající otcovské kvality už v roli otčíma třem jejím dospívajícím dcerám, však zatím s vlastním dítětem nespěchá.

Foto: Právo

Anne Hecheová si s ním užila natáčení v romantickém dramatu Samec (2009).

Nedávno řekl: „Rumer (21), Scout (18) i Tallulah (16) od nás co nevidět odejdou, a tak si chci aspoň chvilku užít prázdného hnízda.“

Demi nezbývá než mu věřit. Ostatně Ashton nikdy neskrýval, že má pro ženy slabost. Už když ho v roce 2003 poznala, měl v Hollywoodu pověst donchuána. Věděla tedy, co se o něm povídá, ale riskla to s tím, že je podle ní „zvláštní symbiózou kluka s názory vyzrálého muže. V jeho přítomnosti se cítíte vždycky výborně. Je dokonalý gentleman a to ženy zbožňují.“

Naštěstí bylo okouzlení oboustranné. Mají totiž s Demi hodně společného. I ona je z chudé rodiny a kvůli hraní nechala vysoké školy. I z ní, původně neznámé herečky, se stala velice brzy hvězda, i ona je pro opačné pohlaví nesmírně přitažlivá.

Foto: Profimedia.cz

V komedii Hádej kdo? (2005) si zahrál s čokoládovou Zoe Saldanaovou, Bernie Macem (vlevo) a RonReacem Leem.

„Demi je přirozeně krásná. Plně souhlasím s tím, co o ní napsal časopis Playboy. Je to hvězda s největším sex-appealem, a to nejen proto, že kouří doutníky a má zastřený hlas. Je stejně dobrým člověkem jako vynikající matkou,“ pěl na ni chválu Ashton, který v roce 2005 sňatkem potvrdil, že to s ní myslí vážně.

V Americe si Kutcher vysloužil uznání za úspěšné postavy v televizních show a kolegové ho hodnotí jako přirozeně inteligentního chlapíka a rodilého byznysmena. S hudební televizí MTV si už v roce 2003 vyjednal zvýšení honoráře za svůj úspěšný hit Napálené celebrity, ve kterém si dělal legraci ze slavných kolegů a kolegyň.

„Je totiž rodilý šprýmař a léta si tím vydělával. Miluje kanadské žertíky a vtip si vymyslí okamžitě a na cokoli,“ tvrdí režisér David Zucker, který s ním spolupracoval na několika komediích.

Foto: Profimedia.cz

V Líbánkách (2003) se svou bývalou láskou Brittany Murphyovou.

I producenti jeho show si byli od počátku jisti, že se v životě neztratí. „Nezapře, že pochází z dělnické rodiny. Určitě bude úspěšnější než ti, kterým fyzická práce nevoněla. Je strašně šikovný, jistě by byl i vynikající řemeslník.

Je natolik houževnatý, že bude chodit třeba po rukách, aby se uživil,“ říkali před lety. A Ashton je nezklamal. Dnes má za sebou už několik snímků jako producent, podílel se i na letním hitu Vrahouni.

Je rodilý šprýmař. Miluje kanadské žertíky a vtip si vymyslí okamžitě a na cokoli.
říka David Zucker, režisér

Režisér Luketic si jeho přístup velmi pochvaluje: „Zjistil jsem, že je nejen výborný herec, ale opravdu prozíravý obchodník. Bylo vidět, jak hodně mu na filmu záleží, a dělal všechno pro to, aby se povedl a posléze i dobře prodal.“

A proč se Kutcher vrhl po řadě divácky úspěšných komedií na akční thriller a roli nájemného zabijáka? „Hledal jsem příležitost, jak si vyzkoušet i jiný žánr, lákal mě dobrodružný, akční film. Zaujal mě i příběh. Je o dvou lidech, kteří se milují, a jeden z nich má své tajemství," řekl Ashton.

Moje postava se jí teď moc líbí a chce ode mě i nadlidské výkony v ložnici. Já jsem ale v podstatě líný člověk, takže v honičce za železnými svaly jistě pokračovat nebudu
Ashton Kutcher

,,Neznám nikoho ze svého okolí, kdo by ve vztahu neměl nějaké své tajemství, a myslím, že to přijmou i diváci. A pak už se řeší, jak naložit s tím, když se z poklidného manželského života stane boj na život a na smrt,“ vysvětluje.

Foto: Profimedia.cz

Ve velké rodině s Demi, Rumer s přítelem, Tallulah, Scout s přítelem a Brucem Willisem a jeho druhou manželkou Emmou Hemingovou.

Kutcherovu proměnu vítají i tvůrci filmu. „Až dosud si ho lidi spojovali především s mladým libovým frajírkem. Tato role ho posunuje někam dál, působí mužněji, má výbornou šanci ukázat vážnější polohu ochránce rodiny.“

Kvůli roli se Ashton i pořádně zapotil. „Měsíc jsem trénoval krav maga - bojové umění vyvinuté pro izraelské jednotky, pak thajský box, filipínské bojové techniky s nožem a trochu jsem se dozvěděl také o savate - kickboxu, protože část děje se odehrává ve Francii a je známo, že tato technika se poprvé objevila u francouzského námořnictva,“ prozrazuje pyšně 187 centimetrů vysoký herec s tělem atleta.

Režisér Luketic s obdivem dodává: „Když se Ashton poprvé objevil na place, žasl jsem. Objem jeho svalů se zdvojnásobil!“ Nebyl by to ale Kutcher, kdyby vše neobrátil v žert.

„Asi jsem ten film ale neměl ukazovat Demi. Moje postava se jí teď moc líbí a chce ode mě i nadlidské výkony v ložnici. Já jsem ale v podstatě líný člověk, takže v honičce za železnými svaly jistě pokračovat nebudu.“

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám