Hlavní obsah

Stylové doplňky vás promění v královnu pláže

Novinky, Marcela Janouchová

Léto je v plném proudu a stejně tak i plážová sezóna. Jako každý rok jsou oblíbené pestrobarevné plavky, roztomilé žabky a vkusné plážové tašky. V šatníku nesmí chybět ani lehké šaty přes plavky.

Foto: Profimedia.cz

Stylové doplňky na pláž jsou nezbytností každé moderní ženy.

Článek

Mezi nejpopulárnější plavky patří samozřejmě bikiny. Hitem letošního léta jsou však plavky s větším vykrojením kolem boků, které zakrývají část bříška a zároveň zařizují svůdné opálení. K dostání jsou ve všech různých designech a střizích.

Na pláž ale nepůjdete jen v plavkách. Vhodné jsou například barevné tuniky, které si můžete vzít jak na pláž, tak do města. Dobře vypadající jsou také mini šaty na ramínka, nebo zavazovací sukně, které se dají často sehnat ve stejné barevné kombinaci, jako vaše plavky.

Boty a další doplňky

Doplňků na pláž je nesčetné množství. Od samozřejmých plavek a osušek, až po knížku, která vás zabaví během chytání bronzu. Důležitou součástí vašeho šatníku, nebo spíše obuvníku, jsou žabky. Tyto příjemné pantoflíky se hodí ke každému stylu plavek, nebo šatů a zabrání pocení nohou v horkých letních dnech.

K čemu by ale byly plavky, boty, opalovací krémy a sluneční brýle, kdybyste je neměla kam dát? Plážové tašky jsou proto také nezbytnou součástí letní výbavy. Vzhledem k počtu doplňků na pláž se na místě nešetří a platí zde heslo: ,,Čím větší, tím lepší.“

Tašky najdeme v různých cenových kategoriích. Vzhled své plážové kabelky si může každý zvolit podle vlastního uvážení a vkusu.

Další nezbytný doplněk představují originální sluneční brýle, nebo slušivý klobouček.

Reklama

Související témata:

Související články

Trendy gumáky dobývají velkoměsta

Dávno je pryč doba, kdy holinky nosily pouze malé děti a ještě k tomu na venkově. Tato praktická obuv nyní dobývá i velkoměsta. Design dámských holinek nezná...

Šaty, v nichž oslníte i v parných dnech

Letní dny plné slunečního žáru přímo vybízejí k obléknutí lehkých šatů. Pro letošní sezónu si pro nás návrháři připravili především vzdušnost, pastelové barvy...

Výběr článků

Načítám