Hlavní obsah

Mezi nejžhavějšími módními trendy lze nalézt i naprosto asexuální modely

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řada žen chce být za každou cenu "in". A tak se řídí výhradně módními trendy, aniž by si uvědomovaly, že v tomto oblečení mohou vypadat nejen směšně, ale dokonce i pro muže velmi nepřitažlivě. Proto on-line magazín MSM sestavil žebříček nejméně sexy oblečků, jak je vnímají na ženách právě muži.

Foto: Reuters

Módní návrháři uvádějí směr, ale ne každé ženě skutečně padne a sluší.

Článek

1. Harém kalhoty

Poprvé byly k vidění před třemi lety na přehlídkách návrháře Yves Saint Laurenta. U mužů vzbuzují doslova odpor. Připomínají jim dětské plenky a zakrývají vše, co ženu dělá sexy dračicí, tedy zadeček a boky.

2. Kombinézy, nebo-li overaly

Opět v mužích vzbuzují vzpomínky na miminkovské období a navíc podle nich ženy velmi omezují. Než je svléknou a obléknou, trvá to podle mužů doslova věčnost. Navíc z žen dělají beztvará monstra, uvedl server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

3. Hucule nebo holinky

Podle mužů neuvěřitelný trend, který nutí ženy oblékat v teple i v zimě své krásné nožky do holinek. Nejen, že se v nich ženám musí potit nohy, ale zakrývají další přednost ženy - útlé kotníky.

4. Čelenky

Na této ozdobě vadí mužům především to, že nemohou ženě volně a "svobodně" pročísnout nebo polaskat vlasy, aniž by se "nezasekli" o nějakou dekoraci.

Foto: Profimedia.cz

Paris Hilton

5. Gladiátorské sandály

Boty, které prý na noze ženy zanechají nejen řadu odřených šrámů od množství pásků, ale také velmi zkracují nohy. Žena v nich prý postrádá kouzlo jemnosti a ženskosti.

6. Legíny

Dokáží na ženě odhalit každý detail a zvýraznit všechny nedostatky. A to nejen nejrůznější faldíky, ale i nohy tvarované do různých "písmenek".

7. Smoking

Přestože některým ženám tento styl sluší, většina v něm vypadá směšně. Podle mužů jim tento oděv ubírá na ženskosti a nechává zvýraznit ostré rysy, jež jsou předností mužů.

Foto: Profimedia.cz

8. Montérky

Žena je od přírody křehké stvoření a toto oblečení ji zbytečně zmužňuje.

Foto: Profimedia.cz

10. Obrovské sluneční brýle

Za obrovskými brýlemi ženy ukrývají skutečnou svou tvář. Nositelky těchto doplňků navíc vzbuzují v mužích nedůvěru. Také naprosto zabraňují očnímu kontaktu a zbytečně ukrývají krásu očí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám