Hlavní obsah

Barevné tenisky ovládnou letní měsíce

Novinky, Kamila Mouchová

Slunečné dny brzy vystřídají jarní plískanice, a nastane čas ulevit nohám od teplých bot do deště. Nahradí je tenisky nejrůznějších barev i materiálů. Můžete se nechat inspirovat letošními trendy pohodlných botek.

Článek

Hlavní mottem letošního léta jsou barvy. Po dlouhé ponuré zimě se ulice konečně rozjasní slunečními paprsky, ale i našimi botkami. Obuvní designéři připravili pro nové kolekce modely s nejrůznějšími potisky a nápadnými doplňky, které srší svěžestí a originalitou.

Sportovně laděná obuv láká atraktivními barevnými doplňky ve formě tkaniček, sponek či cvočků. Perfektně se hodí na delší výlety po městě nebo pro dívky, jež si nepotrpí na balancování na vysokých podpatcích.

Pro zastánce klasiky a bot bez divokých potisků jsou k dispozici i tradiční jednobarevné tenisky, které však můžeme nalézt opravdu ve všech odstínech, na něž si vzpomeneme. Návrháři se nebránili ani žluté či zelené barvě, které dokáží výborně sehrát roli výrazného doplňku, aniž by byly takzvanou pěstí na oko. Stejně tak boty z výrazně lesklých materiálů pomůžou rozjasnit jinak konzervativní oblečení, a nebo naopak podtrhnout styl milovnic barev.

Jaro je v plném proudu a horkým hitem pro něj mají být vysoké, nadkotníčkové látkové botky. Tento módní výstřelek naleznete opět v široké barevné škále. Perličkou jsou modely s celými obrazy na postranní části boty. Taková pestrá botka oživí garderóbu každé mladé rebelky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám