Hlavní obsah

Hitem mezi kabelkami jsou krajkové a zvířecí modely

Novinky, Barbora Vaníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už patříte k ženám, které pravidelně sledují módní trendy, nebo jimi naopak okázale opovrhujete, jednu věc si dozajista nenecháte ujít - kabelku. Letošní sezóna velí módu krajek a leopardích vzorů, pokud ale sázíte na klasiku, je také z čeho vybírat.

Článek

Zdá se, že skončilo období obřích vaků a kabelky se pro tuto sezónu lehce zmenšily a nabraly pevnější tvary. Snad již posté jsou hitem přírodní motivy, často ale dotažené do extrému, což dokazuje například kolekce leopardího vzoru na modré barvě. Pokud si nenecháte ujít nejnovější výstřelky, začněte okamžitě pátrat po krajce. Ať již zvolíte klasickou krajkou ozdobený model nebo tašku, obháčkovanou vlněnou krajkou, vždy působí tyto kousky velmi romanticky a zároveň sexy.

Jediné, na co byste pro tuto sezónu měla zapomenout je dlouhý trák, pokud si troufnete na lehce nepraktická ouška do ruky, budete platit za módní guru, čím delší uši, tím menší respekt vám „kabelkofilná“ veřejnost projeví. V Česku se totiž často zapomíná na to, že dáma nosí po vzoru Francouzek kabelku přes ruku a ne narvanou na rameni.

Ale buďme upřímní, občas je zkrátka potřeba zahltit příruční zavazadlo knihami, učením, věcmi na cvičení nebo jen nákupem. I pro tyto případy nabízejí módní firmy celou řadu vhodných modelů, volte z nich raději opět ty, které samy drží tvar a po naplnění se nepromění v nevzhledný ranec. Z materiálů je povoleno vše - kůže, textil, džínovina i úplet.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám