Hlavní obsah

Nejpřitažlivější ženou roku se stala tajemná herečka Chriquiová

Los Angeles

Tak jako ženy i muže vzrušuje nejen přirozená krása, ale také tajemnost a záhadnost. Vyplývá to i z výsledků oblíbené ankety pánského magazínu AskMen.com, kde čtenáři volí nejpřitažlivější ženu roku. Vítězkou letošního ročníku se stala téměř neznámá kanadská herečka Emmanuelle Chriquiová, jejíž tvář prý není profláknutá, ani okoukaná.

Článek

Dvaatřicetiletá herečka, jejíž rodiče jsou maročtí židé (odtud její exotické jméno i vzhled), se narodila 10. prosince 1977 v Montrealu a ve dvou letech se s rodinou přestěhovala do Toronta, kde také vyrostla. Popularitu si získala především díky televiznímu seriálu Vincentův svět. Podle magazínu má Chriquiová takové kvality, že by si ji většina mužů přála mít za manželku nebo přítelkyni.

Foto: Profimedia.cz

Emmanuelle Chriquiová

V loňském roce to samé ocenění získala o něco populárnější herečka Eva Mendezová a v předchozích ročnících krásky jako Katherine Heiglová, Beyonce, Jessica Alba či modelka Adriana Limaová.  

Foto: Profimedia.cz

Marisa Millerová

Druhou příčku letos obsadila americká topmodelka Marisa Millerová, jež patří mezi nejoblíbenější modelky světa. 

Na třetím místě se objevila britská herečka Kate Beckinsaleová, kterou proslavila jedna z hlavních rolí ve filmu Pearl Harbor, v němž zazářila v roce 2001 po boku Bena Afflecka.

Foto: Profimedia.cz

Kate Beckinsaleová

Takové celebrity, jako jsou například Paris Hiltonová nebo Britney Spearsová, jichž jsou média plná, se v žebříčku magazínu AskMen.com vůbec nevyskytují. Podle šéfredaktora magazínu Jamese Bassila je to proto, že jim už chybí jakákoli tajemnost nebo záhadnost. Lidé prý mají pocit, že více už ukázat ani říci nemohou.

První desítka žebříčku Top 99 nejpřitažlivějších žen roku 2010
1. Emmanuelle Chriquiová
2. Marisa Millerová
3. Kate Beckinsaleová
4. Alessandra Ambrosiová
5. Jessica Alba
6. Beyoncé
7. Penélope Cruzová
8. Cheryl Coleová
9. Eva Mendesová
10. Miranda Kerrová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám