Hlavní obsah

Šperky a módní doplňky, jež z vás udělají královnu

Novinky, Dana Sokolová

Plesová sezóna je v plném proudu a proto většina z nás již má nakoupené šaty, které však bez šperků a správně zvolených doplňků nikdy tak nevyniknou. Výběr je vždy záležitostí velmi individuální. Každému se líbí něco jiného a tak i díky zvoleným doplňkům dokážeme velmi snadno odhalit, kdo má jaký vkus, nápaditost či smysl pro humor.

Článek

Díky módním doplňkům navíc lze použít na více plesů jedny šaty a přesto může jejich nositelka vypadat pokaždé jinak. Je proto vhodné mít v zásobě více variant, které lze prostřídat.

V dnešní době je již téměř jedno, zda upřednostníte originální šperk či bižuterii. Někdy jsou tyto kousky od sebe téměř k nerozeznání. A jen málokdo k vám přistoupí natolik z blízka, aby mu rozdíl neunikl. Originální navíc můžete být v obojím.

Další součástí plesové garderóby jsou psaníčka či malé kabelky. Měly by ladit k celkovému outfitu. A při výběru by se mělo hledět na sladěnost buď se šperky či lodičkami. V každém případě je nelze doplňovat běžnými velikostmi kabelek. Ty dokáží narušit celkový dojem.

Mezi doplňky patří i nejrůznější ozdoby vlasů včetně sponek, skřipců, čelenek a také šály a pásky, které mohou ženě dodat na elegantnosti.  

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám