Hlavní obsah

Bruce Willis: Po rozvodu s Demi jsem byl opuštěný a v depresích

Berlín

Americký herec Bruce Willis přiznal, že se dlouho nedokázal vyrovnat s rozchodem se svou manželkou, herečkou Demi Moorovou. Teď je ale vyrovnaný a nevadí mu ani jeho stárnutí. Řekl to v rozhovoru pro magazín in, z něhož citovala agentura DPA.

Foto: Profimedia.cz

Bruce Willis se vedle současné manželky Emmy Hemingové cítí na 24 let.

Článek

"Po rozchodu jsem léta žil jako single a pořád jsem tvrdil, že mi to vůbec nevadí a že jsem tak dokonce velmi šťastný. Byla to lež. Většinou jsem byl v depresích a hrozně opuštěný," prozradil představitel drsných akčních hrdinů.

Willis, který si zahrál v kultovním snímku Pulp Fiction, v seriálu Měsíční svit, ve filmu Smrtonosná past a jeho pokračováních či v Pátém elementu, tvořil s Moorovou manželský pár třináct let. V roce 2000 se hvězdná dvojice rozvedla.

Nyní je Willis ženatý s o více než dvacet let mladší britskou modelkou Emmou Hemingovou. Ke své bývalé partnerce, která se provdala za svého mladšího kolegu Ashtona Kutchera, dnes prý už přistupuje bez napětí.

Teď je mi 54 let, cítím se být o třicet let mladší, jsem vyrovnaný a spokojený,
Bruce wilis

Ovšem stárnutí herce v současné době netrápí. Jelikož se cítí jako 24letý, nezajímá se o případnou návštěvu u plastických chirurgů. Nestojí o ni prý ani přesto, že se stárnutí v Los Angeles považuje za ošklivost.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám