Hlavní obsah

Heather Grahamová: Ne nadarmo se říká - nikdy neříkej nikdy

Právo, Jana Rovenská

Američanka s kulatýma modrýma očima a andělským obličejem je jako stvořená pro romantické komedie. Problém s tím, jak zamotat mužům hlavu, nemá Heather Grahamová ani v osobním životě. Přesto je ve svých devětatřiceti stále svobodná.

Foto: Profimedia.cz

Heather Grahamová patří prý mezi nejrozporuplnější herečky vůbec.

Článek

Podle režisérů sice vypadá jako andílek, ale ráda vystrkuje růžky, partnerské vztahy jsou proto celá léta hereččiným problémem číslo jedna.

„Heather je svobodomyslná a silná osobnost, ale umí být dost panovačná. Nebude pro ni jednoduché najít někoho, kdo by se s ní rozhodl žít,“ řekl už v roce 1997 James Toback, který ji režíroval v komediálním dramatu Rošťák.

Podle bratrů Allena a Alberta Hughesových, režisérů hororu Z pekla, kde po boku Johnnyho Deppa výborně ztvárnila i roli prostitutky, je Heather dokonce nejsložitější ženou, kterou v showbyznysu poznali. „Někdy je pohodová a je s ní legrace, jindy zase velice nesmělá a těžko z ní dostanete slovo. Je stejně rozporuplná jako její role. A náladová žena není pro žádného muže ideální partnerkou pro život,“ míní.

Foto: Profimedia.cz

Heather Grahamová

Praha herečce prospěla

Na krimi o neslavně proslulém Jacku Rozparovači, který s Heather v roce 2001 natáčeli v Praze, vzpomínají dodnes. „Tehdy ještě nebyla zahojená rána po jejím rozchodu s režisérem a hercem Edem Burnsem, který ji po romantické komedii Ulice New Yorku nechal kvůli známé modelce.

Heather často plakala, a tak abychom ji přivedli na jiné myšlenky, chodili jsme s ní v Praze na diskotéky, protože při tancování na tuhle bláznivou muziku se nesmírně odreagovala.“ Heather si u nás tehdy našla na svou bolest náplast. Během několika dnů se v Praze seznámila s tehdy ještě zcela neznámým, o deset let mladším Australanem Heathem Ledgerem, který tu zrovna natáčel Příběh rytíře. Začala s ním chodit, ale romance brzo skončila. Tehdy ovšem netušila, s kým má tu čest a jak později oscarový Ledger neslavně skončí.

Po mnoha dalších milostných eskapádách se svými kolegy se Heather zařekla, že už žádného herce nechce. V roce 2006 jí osud přivedl do cesty zase o něco mladšího newyorského byznysmena Charlese Frerriho, ani tento románek ale dlouho nevydržel.

Foto: Profimedia.cz

Heather Grahamová se svým přítelem

Biologické hodiny tikají

„Ne nadarmo se říká: nikdy neříkej nikdy. Díky Charlesovi se mi sice otevřel zcela jiný svět, ale po dvou letech jsme si neměli co říct. Když jsem koncem roku 2008 při natáčení komediálního dramatu Son of Mourning (Syn smutku) poznala filmaře Yaniva Raza, došlo mi, že nejblíže jsou mi přece jen muži od fochu,“ přiznala Heather.

Právě s Razem, který je o sedm let mladší, absolvovala všechny světové premiéry své zatím poslední drsné komedie Pařba v Las Vegas. Když se jí reportéři ptali, zda-li by s ním založila rodinu, Heather odpověděla: „Trochu jsem vystřízlivěla právě díky roli v Pařbě, kde hraju matku šesti dětí a kde nám tři z nich při natáčení daly pěkně zabrat. Doposud jsem po dětech moc netoužila, ale myslím, že i po tomto otřesném zážitku o tom stejně začnu uvažovat. Ostatně mám už nejvyšší čas,“ dodala plavovláska, která v lednu 2010 oslaví čtyřicátiny.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám